Connect with us

Emisiuni

Despre muzeele bucureştene, cu Pavel Şuşară şi Silvia Radu, la TVR 3

Published

on

Reclame

 Muzeul nu mai este azi doar un loc al memoriei, ci şi al interacţiunii sociale şi culturale. Pavel Şuşară şi Silvia Radu sunt primii doi invitaţi ai Marinei Dumitrescu în noul sezon al emisiunii ”Contur”, de pe TVR 3.

 

În toate capitalele creşte numărul muzeelor, care devin din ce în ce mai diversificate. Bucureştiul, însă, stagnează într-o viziune prăfuită, iar excepţiile nu fac decât să confirme regula. Sâmbătă seară, de la ora 19.50, telespectatorii TVR 3 sunt aşteptaţi la o discuţie cu artista plastică Silvia Radu şi criticul de artă şi muzeologul Pavel Şuşară, pe tema muzeelor bucureştene.

Din ce trăiesc ele, care este interesul românilor pentru artă, care este soarta muzeelor şi ce se întâmplă cu artiştii expozanţi în contextul unei societăţii româneşti care trece prin transformări rapide vom afla pe 24 martie, la ”Contur”, la TVR 3.

”Contur” este un talk-show pe teme culturale, sociale sau spirituale, moderat în fiecare sâmbătă seară de Marina Dumitrescu, la TVR 3. Emisiunea aduce în faţa telespectatorilor invitaţi care dezbat teme cultural – sociale de larg interes.

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending