Connect with us

BAZAR

LANSARE: Despre noi – primul album marca Stefan Orfescu

Avatar

Published

on

Cu o experienta de peste 20 de ani in piata muzicala, Stefan Orfescu lanseaza primul sau album -“Despre noi”!

Albumul pop-rock aduce 11 piese de suflet, inspirate din viata sa, Stefan fiind atat compozitor, cat si textier. Dupa mai multi ani, in care a participat la multe înregistrări de albume cu diverse trupe si artiști – ca si chitarist, voci, sau chiar in calitate de compozitor al unor piese, Stefan Orfescu a decis să scoata și propriile sale albume.

 

Pe acesta l-am scris mai mult cu sufletul, neurmărind “algoritmi matematici” sau nu știu ce trenduri. Este despre “noi doi” in câteva ipostaze…si, de ce nu, si despre voi. Cred ca multă lume se regăsește in diversele situații desprinse din textele cântecelor”, spune autorul.

 

Vechiul si noul sunt mixate cu usurinta pe proaspatul material, parte dintre piesele de pe album fiind scrise de prin 2002  încoace, iar câteva fiind chiar foarte recente. De asemenea, albumul se bucura de aportul mai multor muzicieni cunoscuti, prieteni ai artistului, care au contribuit la aranjamente, voci si diverse instrumente înregistrate. Printre acestia, Alexandra Ungureanu care, fermecata de muzica artistului, si-a daruit minunata voce pe câteva dintre melodii.

Este un album plin de emotie, care va ajunge cu siguranta la sufletul multora, prin sinceritatea si simplitatea cu care a fost realizat. Sunt incantata sa fiu parte din acest act artistic”, declara Alexandra Ungureanu.

 

Fanii genului sunt asteptati la lansarea albumului pe 30 noiembrie, de la orele 21.30, in clubul Spice (intrarea libera). Concertul de lansare va fi prezentat live, cu trupă. Alaturi de Stefan Orfescu vor participa artistii cu care a colaborat la acest proiect – Alexandra Ungureanu, Marian Niculae (trupa Haiducii) etc.

stefan-orfescu-2

 

Despre Stefan Orfescu

Ştefan Orfescu, cantautor, chitarist, absolvent al Conservatorului din București, a cântat și colaborat cu Mircea Rusu Band, Paula Seling, Nadine Parlament, Leo Iorga si Schimbul 3, Alexandra Ungureanu, Maria Radu, Amadeus, Claudia Pavel (Cream). Activează în prezent atât ca instrumentist, cât şi ca vocal, în trupa Avenue, care a cântat în deschidere la Scorpions şi Paul Gilbert (Mr. Big).

 

Piese de pe noul album

VISURILE MELE

 

STAI

Stefan Orfescu – Stai (Videoclip)

 

Stefan Orfescu – Stai (Videoclip)

Ștefan Orfescu – Stai © 2015 Muzică, versuri: Ștefan Orfescu

Multumiri speciale lui Andi Cernicanu pentru colaborare

 

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending