Connect with us

BAZAR

“Despre oameni şi melci” şi “Amintiri din epoca de aur”, la Festivalul de Film din Capalbio

Published

on

Peliculele “Nuntă în Basarabia”, “Despre oameni şi melci” şi “Amintiri din epoca de aur” vor fi proiectate, de vineri până duminică, la Festivalul de Film “Karawan – Il sorriso del cinema romeno” din Capalbio, Italia, potrivit site-ului Institutului Cultural Român (ICR).

Still photo Despre oameni si melci_ credits Adi Marineci

Astfel, vineri, de la ora 21.00, va fi proiectat filmul “Nuntă în Basabia”, în regia lui Nap Toader, realizat în 2010, urmând ca sâmbătă seară, de la 21.00, să fie prezentată publicului pelicula “Despre oameni şi melci”, de Tudor Giurgiu, realizat în 2012.

De asemenea, duminică, filmul omnibus “Amintiri din epoca de aur”, regizat de Cristian Mungiu, Ioana Uricaru, Hanno Höfer, Răzvan Mărculescu şi Constantin Popescu, va fi proiectat de la ora 21.00.

“Karawan – Il sorriso del cinema romeno” este un festival de film itinerant susţinut de Accademia di Romania în Roma, care poposeşte în oraşul Capalbio, unde comunitatea română este una dintre cele mai dense din Italia.

Festivalul este realizat în colaborare cu Institutul Cultural Român şi Primăria Capalbio, scrie Mediafax.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending