Connect with us

A-Z NEWS

Despre teatru alternativ si „teatru inexistent” cu Teo Herghelegiu la Radio Romania Cultural

Published

on

 

Teo Herghelegiu, una din figurile emblematice ale teatrului alternativ din Romania, este invitata emisiunii „Vorba de cultura” de la Radio Romania Cultural, in perioada 21 – 25 martie.

Dramaturg, actrita, dar mai ales regizoare, Teo Herghelegiu a absolvit Facultatea de Litere, specializarea Romana-Engleza, si Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica Bucuresti, Facultatea de Regie teatru, la clasa Catalinei Buzoianu. Ulterior, a urmat cursurile unui master de Comunicare audio-vizuala in cadrul Facultatii de Film din aceeasi Universitate.

„Cred ca teatrul se conjuga cu verbul a impartasi. Incerc sa fac lucruri cu sens, care sa bucure oamenii” spune despre munca ei Teo Herghelegiu, cea care a primit, in 2001, Premiul Criticii in cadrul Galei UNITER, pentru Teatru alternativ si pentru infiintarea companiei „Teatrul Inexistent“.

Ascultati-o pe Teo Herghelegiu, in emisiunea „Vorba de cultura” la Radio Romania Cultural, de luni, 21 martie, pana vineri, 25 martie, intre orele 12.00 si 13.00. Realizatori Ema Stere si Attila Vizauer.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending