Connect with us

Life Style

Despre „Un show Pacatos” la Antena 1

Published

on

Reclame

Aseara a inceput un nou sezon „Un show Pacatos” la Antena 1, insa fara asistentele Loredana Chivu si Ana Maria Mocanu. In locul lor a revenit la carma emisiunii Daniele Crudu, care de altfel a fost prima asistenta a show-ului. 

Bruneta a renunţat la jobul de asistentă a late night show-ului din cauza relaţiei cu Mihai Costea. Cei doi s-au despărţit recent, aşa că Daniela revine in emisiunea pacatoasa.

Ana Mocanu si Loredana Chivu, cele doua asistente pacatoase, vor parasi show-ul, insa raman in marea familie a Antenelor.

Ana-Maria-Mocanu-si-Loredana-Chivu-noile-asistente-la-Un-Show-Pacatos

Revenirea Crudutei in echipa noasta incheie practic o etapa a vietii ei, una nu foarte fericita, ce-i drept, si marcheaza revenirea la formula de baza a acestei emisiuni.”

„I-am promis Crudutei, in seara in care parasea in lacrimi aceasta emisiune, fortata de catre iubitul sau de atunci, ca in momentul in care se va elibera de acea relatie, se va putea intoarce acasa, la „Un show pacatos”. Intre timp, am descoperit doua fete absolut minunate – Ana si Loredana – carora le multumesc pentru tot ceea ce au facut in acesti doi ani de emisiune in care am lucrat impreuna. Le doresc tot binele din lume, pentru ca il merita pe deplin, dar promisiunea ramine promisiune. Ma bucur enorm ca vom ramine colegi, in marea familie a Antenelor. The Show (pacatos) must go on!!!! (rade) Din 5 ianuarie, ora 22,30, Antena 1, sezonul 15!!!”, mai spune Dan Capatos.

Daniela Crudu a precizat aseara in prima editie a emisiunii ca nu va renunta la show-ul Super Bingo Metropolis pe care il prezinta alaturi de Mihai Mitoseru.

Foto Credit: Antena 1

CITESTE SI:

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending