Connect with us

Turism

„Destinaţia anului” promovează destinațiile României în Germania, Austria și Elveția

Published

on

Foto Credit: Prima TV

Competiția Destinația anului, promovată de Prima TV, are rezonanțe internaționale. Astfel, din această săptămână, concursul la finalul căruia vom afla cine va deveni Destinația anului 2022 are și mai multă expunere pentru publicul vorbitor de limbă germană prin parteneriatul cu platforma www.urlaub-in-Rumänien.de.

A doua ediție a competiției își continuă misiunea de susținere a comunităților locale în efortul de afirmare a unor branduri turistice puternice în spațiul românesc. Viziunea este să oferim un flux constant de inspirație pentru ce poți vedea și experimenta ca turist în România: imagini, povești, comori turistice demne de Destinația Anului.

Advertisement

Însă, pe lângă promovarea acestor destinații în România, acestea vor beneficia de mai multă expunere internațională prin parteneriate media. Cea mai importantă acțiune se adresează publicului vorbitor de limbă germană. Cu peste 100 de milioane de vorbitori de limba germană www.urlaub-in-Rumänien.de ocupă locul 1 din punct de vedere al vizitării României, reprezentând 13% din totalul turiștilor străini care vizitează anual țară noastră, dar și publicul cu cel mai mare potențial de creștere.

Urlaub-in-Rumänien.de este cea mai mare platformă de limbă germană care promovează vacanțele în România, ajungând la peste 2 milioane de utilizatori în fiecare lună. Prin postări social media, colaborare cu grupuri Facebook și cu mass-media germană, destinațiile de top ale României își cresc astfel nivelul de interes pentru turiștii germani.

„România este în prezent aproape necunoscută ca destinație de călătorie în rândul populației largi de limbă germană. Scopul nostru este să oferim informații pe termen lung și cuprinzătoare despre vacanțe în România, destinații de călătorie și oferte”, a declarat Joachim Alberth, manager de proiect Urlaub-in-Rumänien.

ROMÂNIE DRAGĂ, HAI SĂ ALEGEM CEA MAI FRUMOASĂ DESTINAȚIE DIN ȚARĂ!

Despre Destinația Anului: cea mai importantă competiție de promovare a turismului intern prin popularizarea destinațiilor turistice ale României în mediul online, în emisiuni Prima TV, prin implicarea directă a românilor pe destinatiaanului.ro, și prin colaborarea cu bloggeri și influenceri de turism. Aflată la cea de-a doua ediție, Destinația Anului ridică ștacheta prin parteneriatul cu Ministerul Antreprenoriatului și Turismului și Alianța Pentru Turism, prin introducerea unei jurizări extinse în două etape (pe regiuni și națională) și o comunicare intensă.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending