Connect with us

Turism

Destinații în România pentru vacanța de Paști 2023

Published

on

Reclame

Vacanța de Paște este mereu o bună ocazie pentru a profita de vremea bună, dar și de peisajele de poveste pe care le oferă țara noastră pentru a petrece timp de calitate cu familia sau prietenii apropiați.

Destinațiile de vacanță din România pot oferi experiențe inedite și merită să fie explorate din plin.

Având în vedere că nu este tocmai foarte cald pentru o vacanță la mare, ne putem concetra atenția asupra zonelor de munte care oferă un peisaj incredibil dar și o încărcătură istorică sau de poveste.

Valea Doftanei este prima recomandare pe care o propunem, aceasta fiind ideală pentru cei care își doresc să se relaxeze câteva zile departe de agitația marilor orașe. Locul oferă un cadru natural, pitoresc, fiind brăzdat de râuri, lacuri, baraje și rezervații naturale. Aici vei putea găsi 9 puncte de interes turistic pe care le poți vizita: cheile Doftanei, rezervația glodeasa, lacul Păltinu, barajul Păltinu, biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din Trăisteni, ruinele bisericii vechi din Trăisteni (construită în 1724), biserica Adormirea Maicii Domnului din Teșila, munții Baiului, Grohotis și varful Secaria, muzeul de Arte Plastice din Teșila.

Brașovul reprezintă destinația de vacanță preferată de mii de persoane: atât străine, cât și de la noi din țară. Acesta oferă o multitudine de activități interesante și oportunități de a afla povești spectaculoase, păstrate bine de-a lungul secolelor. Aici vei putea vizita următoarele puncte cu o bogată încărcătură istorică: piața Sfatului, biserica Neagră, strada Sforii, satul Viscri, castelul Bran, muntele Tâmpa, cetatea Râșnov iar dacă călătorești cu copiii vei putea vizita și Aventura Park.

Dacă nu ai făcut economii pentru această vacanță de Paști, nu trebuie să renunți la idea de a călători și vizita aceste locuri împreună cu familia. Poți oricând apela la un credit IFN care se obține foarte ușor online, iar banii îți sunt transferați rapid direct pe card sau în contul bancar.

Cine poate obține un împrumut online pentru vacanță?

Instituțiile financiare nebancare au condiții de eligibilitate mult mai permisive decât băncile, ceea ce face posibil ca aproape oricine să poată obține un credit online cu buletinul. Cele mai folosite criterii de eligibilitate pentru obținerea unui credit nebancar sunt: vârsta, vechimea la locul de muncă, venitul minim încasat lunar și declarat la ANAF, reședință în România, act de identitate valabil.

Pentru a obține un credit de maxim 10.000 lei de la Mai Mai Credit IFN trebuie să îndeplinești următoarele condiții:

–             Vârsta cuprinsă între 20 și 75 de ani;

–             Venituri declarate la ANAF de minim 1500 lei/lună;

–             Vechime 3 luni la locul de muncă;

–             Buletin valabil și reședință în România;

Pentru a obține creditul, veniturile persoanelor care aplică, trebuie să fie înregistrate la ANAF, astfel ca în urma interogării veniturilor, sistemul confirmă dacă acestea îndeplinesc condiția minimă a veniturilor pentru ultimele 3 luni.

Vatra Dornei se află în județul Suceava și mai este supranumită Perla Bucovinei. Stațiunea este ideală pentru sporturile de iarnă sau pentru cei care doresc să se relaxeze, oferind numeroase izvoare termale, bicarbonatate, calcice, magnezice și sulfuroase.

Stâna de Vale este în topul destinațiilor de vacanță din România, oferind peisaje și atracții turistice deosebite. Pe lângă tratamentele pe care le poți face împotriva diverselor afecțiuni, la Stâna de Vale te poți bucura de excursii la Izvorul Minunilor, La Peștera Urșilor sau la Cascada Iadolina.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending