Detalii neştiute despre Zina Dumitrescu, aflați azi în emisiunea “Refresh By Oana Turcu”, la Antena Stars - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Detalii neştiute despre Zina Dumitrescu, aflați azi în emisiunea “Refresh By Oana Turcu”, la Antena Stars

Published

on

Emisiunea “Refresh By Oana Turcu” de sâmbătă, 5 iulie, de la ora 16.00, de pe Antena Stars,  o are ca invitată pe Zina Dumitrescu. Creatoarea de modă i-a acordat gazdei emisiunii un interviu amplu în care a făcut mărturisiri emoţionate despre  viaţa, dragoste, modă  dar şi detalii neştiute legate de întâlnirea ei cu Coco Chanel.

“Eram la Buftea, făceam un film. Coco Chanel venea în România să vadă cum sunt platourile de filmare. A venit acolo, se uita la mine si mi-a zis “ochi frumoşi”. N-am să uit niciodată asta. I-am mulţumit, stiu că eram foarte emoţionată”.

Despre soţul ei, Costin Dumitrecu “mama” Zina declară că:

“Am avut o viaţă  superbă alaturi de Costin. A fost un soţ extraordinar. Mi-a dori ca toate femeile să aibă parte de aşa un bărbat. M-am cunoscut cu soţul meu la un Revelion, la o bună prietenă de-a mea şi ţin minte că a doua zi m-a şi sunat, ne-am văzut, am iesit în oraş şi de atunci am rămas împreună. A fost o atracţie. Aşa a vrut Dumnezeu. Ne inţelegeam atât de bine, eram lăsaţi de Dumnezeu unul pentru altul”.

Întrebată de Oana ce sfaturi trebuie să urmeze femeile pentru a părea mai slabe, creatoarea a spus: “Să nu purtăm lucruri foarte mulate. Lucrurile mulate nu fac decât să scoata în evidenţă defectele. Hainele trebuie să curgă pe tine, să fie mai lejere. Nu trebuie să  purtam neaparat negru. Şi albul e foarte bun”.

În ce relaţii se afla Zina cu fiul ei, Cătălin Negreanu, dar şi cum îşi petrece ziua la căminul de bătrâni, telespectatorii vor afla azi, de la ora 16.00, la Antena Stars.

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending