Connect with us

Film

Detectivul Gourmet investighează un „Festin mortal” pe 24 august la DIVA

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

            Un nou caz delicios de misterios vine luni la DIVA ! „Detectivul Gourmet: Festin mortal” (The Gourmet Detective: Eat, Drink and Be Buried, 2017) aduce acțiune, mister și romantism, în premieră, pe 24 august, de la ora 21:00.

 

Henry Ross (Dylan Neal) și Maggie Price (Brooke Burns) participă la o petrecere tematică, în cadrul căreia este simulat un duel. Spre surprinderea tuturor invitaților, unul dintre participanți este împușcat și declarat decedat chiar de către Maggie, care trebuie să se ocupe de investigație. Ca de obicei, intriga este complexă și există mai mulți suspecți. Dar accidentele par să nu se mai termine când, rând pe rând, cei de pe lista suspecților suferă o problemă cardiacă, un accident de călărie și unul rutier, produs în urma unei defecțiuni ale sistemului de frânare. Marea provocare a detectivilor este să determine dacă aceste incidente sunt doar accidente sau înscenări.

În același timp, o persoană din trecutul lui Henry revine în viața lui, iar Maggie nu înțelege de ce el refuză să discute cu ea despre acest subiect. Când Henry decide să îi dezvăluie tot, legătura dintre cei doi devine și mai puternică, iar cazul își găsește rezolvarea.

 

Pentru o seară plină de mister, DIVA vă recomandă „Detectivul Gourmet: Festin mortal”, luni, 24 august, de la ora 21:00 !

 

Urmărește DIVA în social media:

Facebook: www.facebook.com/divaromania/

Instagram: @diva_romania

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending