Connect with us

ALL MEDIA

Detectivul Monk se întoarce la Pro Cinema pentru cel de-al şaselea sezon

Published

on

Din 3 octombrie, în fiecare sîmbătă şi duminică, de la ora 16:00, telespectatorii vor avea întîlnire cu „Monk”, detectivul compulsiv-obsesiv, dar în acelaşi timp genial, care se întoarce la Pro Cinema în cel de-al şaselea sezon al serialului.

Şi în această serie Adrian Monk, interpretat de Tony Shalhoub, încearcă să-şi depăşească cele 312 fobii „batute pe muchie” – frica de înălţimi, gemeni, mulţimi şi chiar şi frica de lapte – şi să-şi recapete locul pe care l-a avut odată în poliţie. Totodată, acum Monk este mai aproape că niciodată să-l descopere pe ucigaşul soţiei sale, Trudy.

Cazuri dintre cele mai ciudate şi provocatoare îşi găsesc rezolvarea în cel de-al şaselea sezon al serialului. Monk îşi ia o slujbă la o bancă pentru a putea prinde un hoţ, însă după un timp îşi da seama că trebuie să înfrunte consecinţele faptului că l-a împuşcat pe Moş Crăciun. Detectivul începe să o suspecteze pe noua iubită a căpitanului Stottlemeyer de crimă, ceea ce tensionează relaţia celor doi.

Calea pentru aflarea adevărului îl poartă pe Monk în cele mai neaşteptate locuri: la o întîlnire cu rapperi (guest starul acestui episod fiind Snoop Dogg), sau în mijlocul unei secte al cărei lider (Howie Mandel) este atît de carismatic încît îl convinge pe Monk să-şi părăsească viaţa sa obişnuită şi să se alăture credincioşilor. Psihiatrul lui Monk se străduieşte din greu să-l scape pe acesta din rîndurile sectanţilor, ceea ce-l face pe detectiv să-l răsplătească, la rîndul lui, în momentul cînd fiul sau da de bucluc.

Monk are de depăşit şi momente dramatice în cel de-al şaselea sezon, cum ar fi acela cînd el şi Troy aflaţi în maşină sînt îngropaţi de vii sub o tonă de pietriş, sau momentul cînd detectivul însuşi se trezeşte că este urmărit pentru crimă.

Alfred Molina, David Koechner, Sarah Silverman, Snoop Dogg, Angela Kinsey and Vincent Ventresca se număra printre guest starurile celui de-al şaselea sezon al acestui serial cîştigător a 8 premii Emmy şi a unui Glob de Aur.

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending