Connect with us

A-Z NEWS

Detectivul Monk se întoarce la Pro Cinema pentru cel de-al şaselea sezon

Published

on

Reclame

Din 3 octombrie, în fiecare sîmbătă şi duminică, de la ora 16:00, telespectatorii vor avea întîlnire cu „Monk”, detectivul compulsiv-obsesiv, dar în acelaşi timp genial, care se întoarce la Pro Cinema în cel de-al şaselea sezon al serialului.

Şi în această serie Adrian Monk, interpretat de Tony Shalhoub, încearcă să-şi depăşească cele 312 fobii „batute pe muchie” – frica de înălţimi, gemeni, mulţimi şi chiar şi frica de lapte – şi să-şi recapete locul pe care l-a avut odată în poliţie. Totodată, acum Monk este mai aproape că niciodată să-l descopere pe ucigaşul soţiei sale, Trudy.

Cazuri dintre cele mai ciudate şi provocatoare îşi găsesc rezolvarea în cel de-al şaselea sezon al serialului. Monk îşi ia o slujbă la o bancă pentru a putea prinde un hoţ, însă după un timp îşi da seama că trebuie să înfrunte consecinţele faptului că l-a împuşcat pe Moş Crăciun. Detectivul începe să o suspecteze pe noua iubită a căpitanului Stottlemeyer de crimă, ceea ce tensionează relaţia celor doi.

Calea pentru aflarea adevărului îl poartă pe Monk în cele mai neaşteptate locuri: la o întîlnire cu rapperi (guest starul acestui episod fiind Snoop Dogg), sau în mijlocul unei secte al cărei lider (Howie Mandel) este atît de carismatic încît îl convinge pe Monk să-şi părăsească viaţa sa obişnuită şi să se alăture credincioşilor. Psihiatrul lui Monk se străduieşte din greu să-l scape pe acesta din rîndurile sectanţilor, ceea ce-l face pe detectiv să-l răsplătească, la rîndul lui, în momentul cînd fiul sau da de bucluc.

Monk are de depăşit şi momente dramatice în cel de-al şaselea sezon, cum ar fi acela cînd el şi Troy aflaţi în maşină sînt îngropaţi de vii sub o tonă de pietriş, sau momentul cînd detectivul însuşi se trezeşte că este urmărit pentru crimă.

Alfred Molina, David Koechner, Sarah Silverman, Snoop Dogg, Angela Kinsey and Vincent Ventresca se număra printre guest starurile celui de-al şaselea sezon al acestui serial cîştigător a 8 premii Emmy şi a unui Glob de Aur.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV2 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV4 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show4 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV4 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show4 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni6 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale7 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending