Devino expert în domeniul securității și sănătății profesionale cu Aprendis - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Securitatea și sănătatea în muncă este un  domeniu de activitate foarte important dată fiind obligativitatea tuturor companiilor să se asigure că respectă toate reglementările impuse de lege. Un inspector SSM este acel expert care deține toate informațiile necesare pentru a stabili în ce măsură o anumită organizează funcționează în baza normelor de siguranță și sănătate și să dezvolte ulterior soluții adaptate care să conducă la creșterea nivelului stabilit. Inscrie-te la un curs de inspector SSM de la Aprendis dacă îți dorești să te inițiezi sau să te dezvolți în acest domeniu!

De ce să urmezi un curs SSM?

Formarea și specializarea profesională sunt chestiuni fără sfârșit, mereu existând noi oportunități de extindere a cunoștințelor. Cursul Inspector SSM este o modalitate excelentă prin care să îți lărgești aria de expertiză și să descoperi toate tainele domeniului pentru a dobândi un nivel cât mai înalt în carieră. De la cunoașterea în detaliu a legislației, la metode identificare și evaluare de riscuri la locul de muncă ori descoperirea unor metode de prevenire și control a pericolului, toate acestea sunt incluse într-un curs specializat, predat de experți cu o vastă pregătire.

Ce beneficii îți aduce colaborarea cu Aprendis pentru un curs de pregătire și specializare SSM?

Timp de patru săptămâni vei avea parte de sesiuni intense de învățare despre tot ce trebuie să cunoască și să facă un inspector SSM pentru a obține baza de care ai nevoie pentru o carieră în domeniu. Informațiile teoretice sunt susținute de exemple practice actualizate la legislația curentă. Asta înseamnă că îți vei putea contura o imagine completă asupra activității pe care o vei desfășura prin interacționarea cu situații concrete de lucru, în așa fel încât să știi să pui în practică tot ce ai învățat.

În final vei fi supus unui examen de absolvire, constituit din două probe distincte, prin intermediul căruia se va stabili nivelul de pregătire atins și ți se va acorda și un certificat care să ateste toate cunoștințele și abilitățile acumulate.

De asemenea, pentru a avea certitudinea că vei putea fi prezent la orele de curs, indiferent de cât de aglomerat ar fi programul tău, orele se desfășoară online, prin intermediul platformei Zoom, în weekend, în intervalul 10-14 pm.

Nu în ultimul rând, vei obține multiple oportunități de carieră deținând un punct de experiență important la CV prin intermediul cărora să le poți demonstra viitorilor angajatori sau colaboratori faptul că ești pregătit corespunzător pentru a prelua această funcție.

Cât costă un curs de inspector SSM?

Pentru un suport complet de curs, legătură constantă cu formatorul tău, plus taxe de examinare și certificare vei plăti doar 890 de lei. Suma o vei putea achita integral, ori în două rate egale prin virament bancar.

Cum te înscrii?

Dacă îți dorești să obții acces la toate facilitățile pe care Aprendis ți le oferă în acest stagiu de pregătire, tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul și să alegi cursul dorit. Se va afișa automat un formular de înscriere unde va trebui să introduci datele personale solicitate. Din momentul în care transmiți solicitarea te poți aștepta oricând ca unul din membri echipei noastre să te contacteze pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie cu privire la data de începere și modalitatea de desfășurare.

Ține cont însă că locurile sunt limitate, iar repartizarea se face în funcție de momentul înscrierii. Așadar, dacă îți dorești să obții toate avantajele pe care ți le garantează această sesiune de educare profesională, grăbește-te să îți ocupi poziția în noua grupă.

Aprendis te ajută să obții diploma de inspector SSM în doar patru săptămâni de pregătire intensivă!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending