DEZBATERE | Workshop despre ce le face pe românce fericite, la Marketing for Women

0
497

Alături de peste 20 de specialişti români din publicitate, marketing şi research, la prima ediţie a conferinţei Marketing for Women, organizată de SMARK KnowHow pe 4 şi 5 iulie, vor veni şi doi invitaţi internaţionali:  Claire O’Connor  (Senior Research Consultant, Discovery Networks) şi Ben Grossman (Senior Strategist, Jack Morton Worldwide).

Cu peste 23 de ani de experienţă în cercetare, cu focus pe industria de media & advertising, Claire O’Connor este implicată în coordonarea celor mai importante proiecte pan-regionale de cercetare în cadrul Discovery Networks. Claire este recunoscută pentru gândirea creativă şi pentru livrarea unor insight-uri care influenţează felul în care companiile dezvoltă proiecte de conţinut şi strategii de marketing sau dezvoltare de brand.

Pe 4 iulie, în cadrul primei zile a conferinţei Marketing for Women, Claire va prezenta în premieră pentru Romania rezultatele celui mai recent studiu Discovery Networks intitulat “SHE: Her research for happiness”.

Este vorba despre un studiu global realizat în rândul a 5.500 de femei din Europa, Rusia şi Africa de Sud, care identifică 5 surse majore ale fericirii femeilor din ziua de azi. Punând laolaltă atât datele obţinute din studiul online, cât şi rezultatele interviurilor în profunzime realizate cu femei din aceste regiuni (inclusiv din România), SHE reprezintă o analiză complexă a vieţii femeii moderne.

Pentru a-i ajuta pe cei care lucrează pentru brand-uri ce au un target femin, Claire va susţine şi un workshop* intitulat “Helping Brands Emotionally Connect with Women”. Pe parcursul celor 2 ore ale seminarului, vor fi detaliate rezultatele cercetării cu privire la ceea ce le face pe femeile din România fericite, conform studiului SHE, implementat de Discovery în România şi alte 10 ţări din Europa.

Pe baza datelor incluse în acest studiu complex, Claire va lucra cu brand managerii şi marketing managerii prezenţi pentru a găsi modalităţi noi de a conecta brand-urile lor cu audienţele feminine, într-un mod autentic şi eficient.

*Accesul la workshop se va face exclusiv prin invitatii acordate gratuit celor care se înscriu la conferinţă.

În cea de-a doua zi, Ben Grossman (Senior Strategist, Jack Morton Worlwide) vine special din Boston (U.S.A.) să prezinte rezultatele raportului Beyond Pink, un studiu realizat anul trecut la nivel global ce investighează tendințele în marketing-ul adresat femeilor.

Ben Grossman dezvoltă strategii marcomm, cu o aplecare spre digital, social media şi tehnologii emergente. Ben e recunoscut la nivel global pentru abilitatea lui de a formula abordări diferite pornind de la insight-urile găsite şi a apărut în publicaţii distribuite la nivel mondial.

Background-ul profesional al lui Ben include o pasiune pentru business şi strategie de marketing, tehnologie, consumer behaviour si design. Ca brand strategist şi consultant, Ben a lucrat la dezvoltarea unor strategii şi iniţiative pentru brand-uri precum Subway, fundaţia Lady Gaga Born This Way, Bombardier, Brother International, Voxx International şi Eaton.

Înscrierile continuă până pe 3 iulie, iar mai multe detalii despre programul şi accesul la conferinţă sunt disponibile aici http://knowhow.smark.ro/marketing-for-women-2013.

Comentarii