Connect with us

ALL MEDIA

DEZBATERE | Workshop despre ce le face pe românce fericite, la Marketing for Women

Avatar

Published

on

Alături de peste 20 de specialişti români din publicitate, marketing şi research, la prima ediţie a conferinţei Marketing for Women, organizată de SMARK KnowHow pe 4 şi 5 iulie, vor veni şi doi invitaţi internaţionali:  Claire O’Connor  (Senior Research Consultant, Discovery Networks) şi Ben Grossman (Senior Strategist, Jack Morton Worldwide).

Cu peste 23 de ani de experienţă în cercetare, cu focus pe industria de media & advertising, Claire O’Connor este implicată în coordonarea celor mai importante proiecte pan-regionale de cercetare în cadrul Discovery Networks. Claire este recunoscută pentru gândirea creativă şi pentru livrarea unor insight-uri care influenţează felul în care companiile dezvoltă proiecte de conţinut şi strategii de marketing sau dezvoltare de brand.

Pe 4 iulie, în cadrul primei zile a conferinţei Marketing for Women, Claire va prezenta în premieră pentru Romania rezultatele celui mai recent studiu Discovery Networks intitulat “SHE: Her research for happiness”.

Este vorba despre un studiu global realizat în rândul a 5.500 de femei din Europa, Rusia şi Africa de Sud, care identifică 5 surse majore ale fericirii femeilor din ziua de azi. Punând laolaltă atât datele obţinute din studiul online, cât şi rezultatele interviurilor în profunzime realizate cu femei din aceste regiuni (inclusiv din România), SHE reprezintă o analiză complexă a vieţii femeii moderne.

Pentru a-i ajuta pe cei care lucrează pentru brand-uri ce au un target femin, Claire va susţine şi un workshop* intitulat “Helping Brands Emotionally Connect with Women”. Pe parcursul celor 2 ore ale seminarului, vor fi detaliate rezultatele cercetării cu privire la ceea ce le face pe femeile din România fericite, conform studiului SHE, implementat de Discovery în România şi alte 10 ţări din Europa.

Pe baza datelor incluse în acest studiu complex, Claire va lucra cu brand managerii şi marketing managerii prezenţi pentru a găsi modalităţi noi de a conecta brand-urile lor cu audienţele feminine, într-un mod autentic şi eficient.

*Accesul la workshop se va face exclusiv prin invitatii acordate gratuit celor care se înscriu la conferinţă.

În cea de-a doua zi, Ben Grossman (Senior Strategist, Jack Morton Worlwide) vine special din Boston (U.S.A.) să prezinte rezultatele raportului Beyond Pink, un studiu realizat anul trecut la nivel global ce investighează tendințele în marketing-ul adresat femeilor.

Ben Grossman dezvoltă strategii marcomm, cu o aplecare spre digital, social media şi tehnologii emergente. Ben e recunoscut la nivel global pentru abilitatea lui de a formula abordări diferite pornind de la insight-urile găsite şi a apărut în publicaţii distribuite la nivel mondial.

Background-ul profesional al lui Ben include o pasiune pentru business şi strategie de marketing, tehnologie, consumer behaviour si design. Ca brand strategist şi consultant, Ben a lucrat la dezvoltarea unor strategii şi iniţiative pentru brand-uri precum Subway, fundaţia Lady Gaga Born This Way, Bombardier, Brother International, Voxx International şi Eaton.

Înscrierile continuă până pe 3 iulie, iar mai multe detalii despre programul şi accesul la conferinţă sunt disponibile aici http://knowhow.smark.ro/marketing-for-women-2013.

Comentarii

Radio

O nouă emisiune in grila DIGI FM, “Ora de Poveste”

Avatar

Published

on

Pentru copiii cuminți și pentru copiii mai puțin cuminți. Pentru mami, pentru tati. Pentru cei care #augrijă de noi toți în aceste zile și pentru cei care #stauacasă, Digi FM lansează vineri, 2 aprilie 2020, la ceas de seară, “Ora de Poveste”. 

În perioada aceasta, echipa Digi FM a ales pentru serile în familie, care vin după zile grele pentru părinţi, cele mai frumoase povești de la Humanitas Junior, în întregime sau fragmente, adunate în Biblioteca Copiilor care #StauAcasă. O bucurie pentru copii și un moment de respiro pentru părinți.

Realizatorii Digi FM, Bogdan Miu, Beatrice Ghiciov, Bogdan Ciuclaru, Lucian Mîndruță, Nono Semen și Ramon Cotizo au aplaudat ideea și, rând pe rând, s-au înregistrat citind câte o poveste. Li s-au alăturat și prieteni din zona muzicală şi din alte domenii, vedete precum Irina Rimes, Sore, Seredinschi și alții, care doresc să ofere momente frumoase părinților și copiilor care #StauAcasă.     Din 2 aprilie, în fiecare seară, de la ora 20.00, de luni până vineri, înainte de culcare, părinți și copii sunt invitați pe pagina de facebook Digi FM, acolo unde ora 20:00 înseamnă “Ora de Poveste Digi FM”. Pentru cine are poftă de și mai multe povești, toate clipurile video se vor regăsi și pe site-ul www.digifm.ro , unde vor fi adăugate permanent ultimele clipuri şi poveşti noi. Toate poveștile citite la Digi FM se găsesc complete în colecția Humanitas Junior (https://humanitasjunior.ro/).

 

 

Comentarii

Continue Reading

ALL MEDIA

Reviste Burda Romania, in continuare, la punctele de presa

Avatar

Published

on

Având în vedere contextul actual și măsurile impuse de autorități în scopul prevenirii răspândirii îmbolnăvirilor cu COVID 19, o bună parte din punctele de vânzare s-au închis, altele și-au redus activitatea, iar limitarea circulației persoanelor are ca efect scăderea substanțială și drastică a cererii pentru publicații periodice printate comercializate în puncte de desfacere cu amănuntul.

Pentru asigurarea siguranței angajaților, dar și pentru a reduce riscurile economice privind activitatea companiei, pe perioada stării de urgență, începând cu luna aprilie 2020, BURDA ROMÂNIA va publica în format print toate titlurile sale lunare – Harper’s Bazaar, Cosmopolitan, National Geographic, Ioana, Auto, Motor și Sport, Grădina mea de vis, Burda Style, Sănătatea de azi, Practic în bucătărie, Practic Sudoku, Ioana Sudoku, Practic Integrame –, cu tiraj diminuat, iar revista săptămânală, Femeia de azi, va apărea cu frecvență redusă, de doar două ori pe lună, cu tiraj diminuat.

Aceste publicații pot fi achiziționate si online, de pe siteul burda.ro, cu livrare prin curier. Tot pe site-ul companiei  vor fi publicate datele de apariție pe piata pentru fiecare titlu, în fiecare săptămână.

Toate abonamentele vor fi onorate.

În același timp, vor rămâne active site-urile din portofoliul Burda Romania.

Ne rezervăm dreptul ca în viitor, în funcție de evoluția situației pieței, sub influența măsurilor luate în scopul diminuării efectelor Covid 19 asupra populației, să luăm decizii diferite, pe care vi le vom comunica.

Le mulțumim colegilor de la difuzare și vânzătorilor de la chioșcurile de presă. Le mulțumim cititorilor care aleg să își pună pe lista de necesar publicațiile favorite.

Îți mulțumim, stimate partener, că ne ești alături.

Comentarii

Continue Reading

ALL MEDIA

HaHaHa Production lanseaza „Spala-te pe maini”, un ghid muzical animat pentru spalatul corect pe maini

Avatar

Published

on

HaHaHa Production lanseaza „Spala-te pe maini!”, un ghid muzical animat pentru promovarea spalatului corect pe maini care este prima si cea mai importanta masura de auto-protectie in lupta impotriva virusilor.

„Foarte putini dintre noi stiu sa se spele asa cum trebuie pe maini. Sunt doar 30 de secunde care, folosite corect, pot face diferenta intre sanatate si boala.”, spune Smiley care a pus la lucru resursele creative ale studioului HaHaHa Production pentru a transmite amuzant un mesaj atat de important zilele acestea pentru toate generatiile.

https:///watch?v=kzoAir3xFPI&feature=youtu.be

Artistii si producatorii HaHaHa Production isi doresc ca „Spala-te pe maini” sa reprezinte un indemn pentru toti cei care stau acasa zilele acestea sa repete pe piesa spalatul corect pe maini, sa se filmeze si sa trimita video cat mai multor persoane: „Pana ne intra in reflex spalatul corect pe maini, putem sa facem ca actiunea asta sa fie distractiva, asa ca va invit sa va distrati facand filmulete cu voi pe piesa noastra in timp ce respectati toti pasii obligatorii din acest proces.”, adauga Smiley care, intors recent din America, a ales sa ramana acasa timp de doua saptamani pentru a se proteja pe el si pe cei din jurul lui si sa faca pe conturile sale de Instagram, YouTube, Tik-Tok si Facebook un jurnal de autoizolare cu toate activitatile care ii compun zilele petrecute acasa.

 

Oricine isi doreste, il poatre suna sau ii poate trimite mesaje foto, video sau text lui Smiley, pentru ca acesta si-a ascuns numarul de telefon, cifra cu cifra, in videoclipul de la „Ce mai faci, straine?” https://www.youtube.com/watch?v=ZOdYsBA8w9M cea mai recenta piesa a sa, aflata de la lansare pe primele locuri in topul celor mai urmarite clipuri de pe YouTube. Aproape 5000 de persoane i-au scris mesaje si au comunicat cu el prin intermediul numarului sau de telefon: „Acum ca tot stau in casa, ma bucur de toate semnele de viata de la voi si incerc sa raspund fiecaruia. Si dupa, ma spal pe maini. Corect. Sper ca si voi.”, spune Smiley care incearca sa-si foloseasca muzica si toate resursele creative de la HaHaHa Production pentru a aduce, pe cat posibil, un plus de bine in jurul sau.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0