Dezinsecţie birouri eficientă la un click distanţă! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Dezinsecţie birouri eficientă la un click distanţă!

Published

on

Serviciile de dezinfectie, dezinsectie si deratizare, sunt extrem de importante pentru societate, avand rolul de a elimina daunatorii, precum insectele sau rozatoarele si a elimina bacteriile si microbii, astfel incat sanatatea omului sa nu fie pusa in pericol din acest punct de vedere.

 

Cea mai des intalnita situatie, se refera la aparitia insectelor, in special in ceea ce priveste spatiile care se afla la parterul cladirilor. Se cunoaste faptul ca subsolurile cladirilor pot aduna colonii de insecte, iar acestea urca in interiorul spatiilor superioare, prin conductele de scurgere a apei, ori prin aerisiri.

 

In ce consta dezinsectia ? Ei bine, dezinsectia este acea actiune prin care sunt eliminate insectele daunatoare, astfel incat sanatatea oamenilor sa nu fie pusa in pericol. Procesul de dezinfectie are un rol extrem de important in ceea ce priveste combaterea si prevenirea acelor boli care se pot transmite de la insecte la om.

De ce este este necesara o actionare imediata pentru dezinsectia spatiilor ?

Exista foarte multe probleme pe care prezenta gandacilor le creeaza odata cu aparitia lor, iar in cazul in care nu sunt respectate imediat masurile de eliminare prin serviciile de dezinsectie, se poate ajunge la amenzi foarte mari. Sanatatea, securitatea si starea de spirit a persoanelor care lucreaza intr-un mediu insalubru, sunt caracteristici care sunt puse serios in pericol. De asemenea, daca este vorba despre spatii de birouri, astfel de probleme nu trebuie sa existe. Da, exista si job-uri „murdare”, dar acestea presupun diverse sporuri si echipamente speciale de protectie. astfel incat sanatatea angajatilor sa nu fie pusa in niciun fel in pericol. Pentru locurile de munca de la birouri, nu exista scuza din partea conducerii pentru o astfel de situatie.

 

In foarte multe cazuri, gandacii isi pot face aparitia in spatiile de birouri cant deja acestia sunt in numar extreme de mare. Practic, prezenta lor este greu de detectat pentru o perioada lunga, fiind observati de multe ori doar in acel moment in care efectiv provoaca o infestare serioasa. De aceea, periodic trebuie efectuat un control general al cladirii, inclusiv in ceea ce priveste subsolul, deoarece intr-un procent foarte mare, de aici pleaca astfel de probleme.

Advertisement

 

Prin lege, realizarea dezinsectiei, dezinfectiei si deratizarii este obligatorie si trebuie efectuata periodic la anumite intervaluri de timp. Daca periodic se aplica solutii pentru combaterea acestor probleme, veti preveni si nu veti ajunge niciodata in situatia in care sa aveti probleme serioase. Asa cum este si normal, este recomandat ca in momentul in care trebuie efectuate inspectii, sa apelati la o echipa de profesionisti in domeniu, datorita faptului ca numai expertii sunt in masura sa abordeze situatia cu daunatorii ca la carte si pe viitor, nu veti intampina niciun fel de problema.

 

Prezenta insectelor este extem de periculoasa pentru sanatatea oamenilor, deoarece acestea pot fi purtatori de microbi si bacterii. De asemenea, aparitia acestora este complet dezagreabila prin simplul fapt ca se pot urca pe haine sau pot ajunge in mancare. Exista inclusiv prevederi legale in ceea ce priveste asigurarea unor conditii de lucru cel putin decente pentru angajati, iar daca o firma are o activitate care implica munca la birou, cu atat mai mult insectele nu trebuie sa-si faca aparitia. O firma care nu respecta conditii minime pentru angajatii sai, poate sa fie aspru sanctionata, in special daca problema persista si cu atat mai mult daca exista angajati care s-au imbolnavit la locul de munca.

 

Totodata, aparitia insectelor este absolut normala, insa, trebuie luate masuri in cel mai scurt timp, astfel incat situatia sa nu se agraveze. Pentru a putea scapa de problemele cu aparitia si eliminarea insectelor, trebuie sa apelati la serviciile unor profesionisti in domeniu, astfel incat sa puteti avea garantia unui lucru bine facut. Un bun exemplu de companie care presteaza servicii de dezinsectie birouri de cea mai buna calitate, este Profesional3dderatizare.ro.

 

Aceasta echipa, Profesional3dderatizare.ro este capabila sa combata si sa previna in cel mai eficient mod posibil raspandirea rozatoarelor, insectelor, precum si a germenilor patogeni si a altor surse care pot genera probleme de sanatate. Cei de la Profesional3dderatizare.ro utilizeaza metode de lucru profesionale, precum si substante cu o eficienta crescuta si care nu pun in pericol sanatatea oamenilor. De asemenea, aceste substante sunt agreate de catre Ministerul Sanatatii, indeplinind nu numai standardele calitative, cat si cele de siguranta pentru populatie. Evident ca pentru a nu fi pusa in pericol sanatatea, trebuie respectate niste conditii dupa aplicarea acelor substante. De regula, trebuie ca persoanele sa stea la distanta de spatiile respective, 24 – 48 de ore, dupa caz.

Advertisement

 

Nu doar metodele sunt profesionale sau substantele sunt in conformitate, ci echipa Profesional3dderatizare.ro este formata din experti in acest domeniu, oameni calificati si foarte bine instruiti, astfel incat activitatile desfasurate sa dea roade in cel mai scurt timp. Acestia sunt echipati corespunzator cu masti, manusi, ochelari de protectie, combinezoane, etc. astfel incat sa nu existe contact direct cu substantele, in timpul aplicarii.

 

Serviciile echipei Profesional3dderatizare.ro sunt printre cele mai avantajoase, avand un raport pret/calitate foarte bun, insa atuul lor este reprezentat de rezultatul final. Astfel, indiferent ca este vorba despre cladirile de birouri, scoli, gradinite, spitale, cabinete medicale private, spatii care apartin de industria HORECA, benzinarii sau institutii publice, cu siguranta rezultatul final va fi unul extrem de eficient.

 

Toate detaliile va sunt puse la dispozitie pe site, Profesional3dderatizare.ro, astfel ca sunteti invitati sa accesati pagina web a echipei si veti gasi aici tot ceea ce aveti nevoie pentru a scapa de problemele cu daunatorii.

 

 

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!

[newsletter_form type="minimal"]
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending