Connect with us

Seriale

Dezlegăm misterul din spatele cărţilor împreună cu „Bibliotecarii”, la TVR 1, din 26 iunie

Published

on

            Începând de vinerea aceasta, telespectatorii pot viziona la TVR 1, seriile a treia şi a patra ale producţiei americane „Bibliotecarii”. De luni până vineri, de la ora 18.50, ei rezolvă mistere imposibile, luptă cu ameninţări supranaturale şi recuperează artefacte cu puteri magice din întreaga lume.

 

Din 26 iunie, la TVR 1 avem parte de aventură în compania „Bibliotecarilor”, o echipă fantastică, preocupată să protejeze comorile mistice ale lumii de forţe malefice răzbunătoare. Seriile a treia (10 episoade) şi a patra (12 episoade) ale serialului american Bibliotecarii: Misterul din spatele cărţilor (The Librarians, SUA, 2016-2017) vor putea fi vizionate în timpul săptămânii, la TVR 1.

Din distribuţie fac parte actorii Noah Wyle, pe care l-aţi întâlnit în filme ca Falling Skies sau Spitalul de urgenţă, alături de Rebecca Romijn, în rolul Eve Baird, fost agent anti-terorism, care îşi antrenează colegii şi veghează la siguranţa lor. Alte roluri sunt interpretate de actorii Lindy Booth, Cassandra Cillian în film, o tânără matematiciană genială, care poate recupera informaţii din trecut prin intermediul halucinaţiilor senzoriale şi auditive.

            John Kim este Ezekiel Jones, un maestru al noilor tehnologii, plin de umor, căruia niciun sistem de securitate nu-i pune probleme şi Christian Kane, în rolul lui Jacob Stone, un petrolist din Okhahoma cu un IQ de 190 şi cunoştinţe enciclopedice de istoria artei. Echipa lucrează sub supravegherea lui Jenkins (Jon Larroquette, actor recompensat cu premii Emmy). Împreună, Bibliotecarii se vor lovi de încercări dure şi de inamici foarte periculoşi: Apep, zeul egiptean al Haosului, dar şi o agenţie secretă care încearcă să-i elimine.

Aventurile se petrec la subsolul Bibliotecii Metropolitane din New York, unde se află sediul unei străvechi organizaţii secrete care rezolvă mistere imposibile, luptă cu ameninţări supranaturale şi recuperează artefacte cu puteri magice din întreaga lume. Doar persoane cu abilităţi speciale, „Bibliotecarii”, pot aduna şi proteja aceste obiecte, asigurându-se că nu cad în mâinile unor răufăcători. Timp de mulţi ani, Flynn Carsen a fost unicul Bibliotecar, dar când misiunea a devenit prea complexă pentru un singur om, organizaţia a angajat o echipă redutabilă care trebuie să facă faţă noilor provocări. Această echipa este cea a Bibliotecarilor, pe care o întâlnim la TVR 1 din 26 iunie, de luni până vineri, ora 18.50.

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending