Deznodământ tragic în VLAD! Lupta dintre Vlad și Iordache face victime! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

Deznodământ tragic în VLAD! Lupta dintre Vlad și Iordache face victime!

Published

on

Totul a fost la limită iar tensiunea a atins cote maxime aseară, în serialul VLAD. Am văzut o luptă pe viață și pe moarte între Vlad, aliații săi și Iordache și oamenii lui. Această luptă încrâncenată și spectaculoasă dintre cele două tabere s-a lăsat cu victime. Tibor, unul dintre cei mai apropiați oameni ai lui Vlad, a murit.

 

Tibor este unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale serialului, iar fanii au fost îndurerați când au vizionat scena. Ce spune George Piștereanu despre acest rol ? „Povestea lui Tibor este apreciată pentru că Tibor are coloană vertebrală. Și cred că oamenii apreciază aceste valori precum onoarea, caracterul, prietenia, asumarea. Cred că este în gena noastră să apreciem valorile de căpătâi ale societății. Personalitatea lui Tibor s-a conturat la finalul primului sezon și oamenii au mers cu el. Noi avem în industrie această expresie, spectatorul trebuie să meargă cu personajul. Să meargă însemnând că trebuie să îl aprecieze, să îl placă, să îi emoționeze. Iar dacă reușești să îți duci personajul acolo ca și actor, e genial. De aceea mă bucur că oamenii au „mers” cu Tibor.

„El moare luptând, povestea lui se încheie nobil. Mă bucur că prin acest personaj am reușit să ajung la atât de mulți oameni și că spectatorii s-au atașat de el. Dacă voi mai avea ocazia să particip la un proiect de anvergură VLAD, o voi face cu siguranță. Noi am ajuns la acest proiect extraordinar pentru că echipa VLAD e o echipă de oameni dedicați și profesioniști, care au lucrat pentru un scop comun. Evident că vreau ca spectatorii să rămână alături de mine, pentru că am multe surprize pentru voi, ba chiar Hollywoodiene. Atât pot să vă spun deocamdată, fiți cu ochii pe mine în continuare și bineînțeles, nu ratați următoarele episoade din VLAD.”

 

Urmăriți serialul VLAD – Fața întunecată a răzbunării!, în fiecare luni, de la 20:30, la PRO TV!

 

 

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending