DEZVALUIRE | Vlad Mirita: “Am fost dependent de jocuri mecanice”! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

DEZVALUIRE | Vlad Mirita: “Am fost dependent de jocuri mecanice”!

Published

on

Este unul dintre cei mai buni tenori romani. Perfectionist, elegant, punctual, corect. Asa poate fi descris Vlad Mirita.

Ce nu prea stie lumea este ca, in spatele tenorului, se afla un om cu povesti haioase, cu o adolescenta nebadaioasa, care a incercat multe inainte de a deveni o persoana cu simt de raspundere.

“In adolescenta, in loc sa invat pentru examenul de admitere, mergeam la jocuri mecanice. Era o lume numai a noastra. Eram rupti de realitate in sala de jocuri. Intr-o zi, ma jucam si apare tata. Mi-a picat fata. Cand l-am vazut, i-am explicat ca eu eram acolo, de fapt, pentru ca ma trimisese tatal unui prieten sa il chem… Pe drum, imi spune tata: “Bine, mai, nu iti este rusine, eu iti dau bani de meditatii, trebuie sa dai la liceu… Eu am zis ca nu vine el si a doua zi la jocuri si iar m-am dus. Dar a venit si a doua zi. Cand l-am vazut, am inceput sa tremur …..Treci acasa …Eu imi spuneam: Doamne, daca scap acuma, nu ma mai duc vin viata mea la jocuri. Si am scapat. A treia zi imi zic ca nu are cum sa mai vina tata. Si m-am dus iar la jocuri, si a aparut iar tata. Am fugit afara direct. Imi era frica ca ma ia la bataie de fata cu toata lumea. Nu mi-a zis nimic. Cand am ajuns acasa m-a batut. Norocul meu era ca aveam o geaca groasa pe mine. Oricum m-a umflat asa un pic”.

Daca bataia primita l-a lecuit sau nu de patima jocurilor mecanice, aflati sambata seara de la ora 22, intr-o noua editie Distractia pe vremea mea, moderata de Irina Cordoneanu, la Antena 2.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending