joi, februarie 29, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniDezvăluiri în premieră ale antrenorilor și concurenți surpriză, în această vineri la...

  Dezvăluiri în premieră ale antrenorilor și concurenți surpriză, în această vineri la Vocea României!

  Dacă e vineri e Vocea, iar în această săptămână Vocea României vine cu dezvăluiri în exclusivitate, momente spectaculoase și concurenți care mai de care mai talentați ce vor păși pe scenă hotărâți să întoarcă toate cele patru scaune.

  O voce rock va impresiona toți cei patru antrenori și va stârni controverse aprinse pe marginea subiectului care aprinde scântei de fiecare dată: rock sau pop? Replicile tăioase și carisma interacțiunii între antrenori vor fi la un alt nivel. Strategii noi de convingere a concurenților vor fi puse în practică iar lupta pentru concurenți devine din ce în ce mai strânsă.

  În această ediție telespectatorii vor fi puși în locul antrenorilor! Cei din fața televizorului vor asculta intrepretarea concurenților fără să vadă nici măcar o secundă cum arată aceștia, deoarece vor cânta din spatele unei cortine. Până la finalul piesei nici telespectatori, nici antrenori nu vor avea nicio idee despre concurentul din spatele cortinei, subliniind încă o dată că doar Vocea contează.

  Vocea Romaniei 1

  Un concurent al cărui tată are o carieră solidă în domeniul muzical, dar și o concurentă care a descoperit succesul în muzică de curând vor crea momente de excepție și vor lua decizii surprinzătoare.

  Episodul din această emisiune ne va dezvălui latura sensibilă a lui Tudor Chirilă, care ne va povesti cum era în liceu și care a fost parcursul vieții lui până în acest moment, toate acestea pentru a încuraja o concurentă copleșită de emoții. Nu doar Tudor va participa la acest moment încărcat de sensibilitate, ci rând pe rând vor păși pe scenă Marius Moga, Smiley și Loredana pentru a o încuraja.

  Vocea României este spectacolul ce nu trebuie ratat și la care te poți pune în scaunul antrenorilor din confortul propriei canapele prin descarcarea aplicației Fii Antrenor. Creată pentru a păstra interactivitatea pe parcursul întregului sezon, aplicaţia „Fii Antrenor” te provoacă să intri în atmosfera show-ului. Aplicaţia „Fii Antrenor” powered by Telekom este disponibilă gratuit în App Store şi Google Play.

  Descoperă ce decizii vor lua antrenorii, concurenții și cum se va ajunge până în acel moment, vineri de la 20:30 în cea mai bună competiție a vocilor, numai la PRO TV!

  Foto credit: Pro TV

  Laura Anton - Redactor

  laura.anton@radardemedia.ro

  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente