Dezvăluiri! TVR: Accidentul din septembrie care a implicat un poliţist, nereflectat pentru că a fost unul uşor

0
1504

TVR spune că o echipă a sa a fost trimisă, pe 21 septembrie, să filmeze urmările unui accident pe Calea Victoriei, care a implicat un poliţist, însă având în vedere că incidentul a fost unul uşor, s-a luat decizia de a nu fi inclus subiectul în emisiunile informative ale televiziunii publice, informeaza Mediafax.

“O echipă TVR a fost trimisă să filmeze urmările unui accident pe Calea Victoriei, în urma sesizării făcute de unul dintre reporterii televiziunii, aflat în zonă. În imaginile surprinse de cameramanul TVR apar maşina avariată şi câţiva poliţişti de la Brigada Rutieră. Din informaţiile obţinute ulterior, era vorba despre un motociclist de la Poliţia Rutieră, acroşat de un autoturism”, spune Televiziunea Română, într-o precizare remisă MEDIAFAX referitoare la criticile aduse în presă privind nedifuzarea unui accident în Jurnalul TVR din data de 21 septembrie în care a fost implicat un poliţist.

Totodată, TVR precizează că purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, “a prezentat accidentul drept unul uşor, fără urmări grave pentru părţile implicate şi nu a oferit alte detalii”.

“Ţinând cont de celelalte subiecte ale zilei şi de faptul că nu erau consecinţe grave, s-a luat decizia de a nu include subiectul în emisiunile informative din ziua respectivă”, mai arată Televiziunea Română.

Poliţistul de la Brigada Rutieră a Capitalei a căzut cu motocicleta în timp ce însoţea coloana oficială a ministrului Internelor, Gabriel Oprea, agentul fiind rănit în urma accidentului, care a avut loc în septembrie, în zona Pieţei Victoriei, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Deşi accidentul a avut loc în 21 septembrie, acesta nu a fost făcut public, însă date despre incident au fost comunicate presei pe surse, în urma decesului, marţi seară, a subinspectorului Bogdan Gigină, provocat de căderea acestuia într-o groapă de pe strada Ştirbei Vodă, cu motocicleta, tot în timpul unei misiuni în coloana oficială a ministrului Gabriel Oprea.

Potrivit surselor citate, accidentul s-a produs în dimineaţa zilei de 21 septembrie, la intersecţia Piaţa Victoriei cu bulevardul Vasile Lascăr. Poliţistul Dorel Moraru, care se afla pe motocicletă în coloana vicepremierului Gabriel Oprea, a fost acroşat de un autoturism condus de o femeie, care a intrat în intersecţie după ce nu a oprit la semnalul “stop” al agentului care dirija circulaţia.

 

Comentarii