Dezvăluiri uluitoare făcute de Silviu Prigoană în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Dezvăluiri uluitoare făcute de Silviu Prigoană în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Published

on

Aseară, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Silviu Prigoană s-a aflat față în față cu tirul de întrebări lansat de Denise Rifai. Astfel, s-au clarificat subiecte ce au ținut primele pagini ale ziarelor, legate de afaceri, familie, căsnicii sau divorțuri.

 

Silviu Prigoană este primul invitat care a refuzat să răspundă la una dintre cele 40 de întrebări adresate de către Denise Rifai, regulamentul emisiunii permițând acest lucru. Omul de afaceri a refuzat să răspundă la întrebarea “V-ați certat cu frații dumneavoastră pentru bani ?”, cerând dresarea unei alte întrebări în schimbul acesteia.

 

Printre dezvăluirile făcute de Silviu Prigoană la “40 de întrebări cu Denise Rifai” a fost și cea legată de indemnizația lunară încasată de acesta sub formă de pensie. “32.000 de lei. Plus 5000 de lei de la Camera Deputaților. Aștept mărirea acum, să îmi mărească cu 40%, cum s-au lăudat guvernanții, că să am și eu spre 47.000 – 48.000 de lei”, a spus Silviu Prigoană.

 

În urmă accidentului suferit în tinerețe, viață lui Silviu Prigoană s-a schimbat radical. Întrebat dacă s-a simțit vreodată complexat din cauza protezei de la picior, acesta a negat, mărturisind că, la un moment dat, a dat curs unui experiment social inedit. Invitatul a mai povestit că drama pierderii unuia dintre copiii săi l-a marcat profund.

 

Advertisement

“Nu. Niciodată! Nu am reușit să fiu complexat pe tema asta. Am făcut și niște experimente cu televiziunea, la un moment dat, prin anii 2002 – 2003. Îmi dădeam proteză jos și cerșeam la metrou; nu mă cunoştea lumea pe vremea aia, voiam să văd cam cât se câștigă. În comparație cu persoanele mai în vârstă, eu câștigam mult mai bine pentru că eram mai tânăr… Am făcut niște experimente d-astea fără niciun fel de jenă, nu îmi era rușine că sunt fără un picior… Au fost lucruri care într-adevăr m-au afectat… Mi-a murit un copil și atunci am fost foarte afectat și am început să am o altă perspectivă asupra lumii”, a spus acesta.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending