Connect with us

Vedete

Dezvăluirile lui Mihai Bendeac despre colaborarea cu ProTV. Cu ce se ocupă de când nu mai apare „pe sticlă”

Fostul jurat de la iUmor este, de fapt, pe cai mari atunci când vine vorba de carieră.

Published

on

Reclame

Mihai Bendeac a făcut dezvăluiri despre modul în care se desfășoară viața sa de când nu mai apare la televizor. Ce spune despre Pro TV.

Mihai Bendeac nu stă degeaba de când a plecat, fără prea multe explicații, de la Antena 1. Viața profesională a fostului jurat de la iUmor este la fel de plină, iar de curând a dezvăluit că are planuri mari de viitor, informează FANATIK.

După ce a plecat fără să dea detalii de la Antena 1, Mihai Bendeac nu a luat o pauză de la toată activitatea sa profesională, ci doar de la televiziune. Fostul jurat de la iUmor este, de fapt, pe cai mari atunci când vine vorba de carieră.

Momentan se află încă în turneu, apoi urmează o scurtă vacanță, în care va vizita România. Actorul are în plan să meargă la Tmișoara și în Vama Veche, iar principalul motiv din care preferă să rămână în țară, este că are fobie de avion.

„Sunt într-un turneu cu  teatrul. Avem o microstagiune, apoi iau o vacanță de vreo două săptămâni jumate, în care chiar nu vreau să fac nimic. Am tot fost plecați, acum ne întoarcem de la Iași.

Mai avem la Timișoara, Târgu Mureș, și opt spectacole la Național. Toate sunt sold-out. Mă refer la Desculț în parc, cel mai nou spectacol al nostru și ne bucurăm de el”, a declarat Mihai Bendeac pentru cancan.ro. 

Pe de altă parte, Mihai Bendeac va lansa și două filme, dar a scris și două formate de televiziune, cu care încă nu s-a hotărât ce să facă. Însă, întrebat dacă prima peliculă va fi văzută la Pro TV, cu care s-a spus că a semnat după plecarea de la iUmor, actorul a dat un răspuns neașteptat.

„Suntem în preproducție, momentan cu primul film. Vom merge, însă, în paralel cu ambele. E un fel de film de epocă, prima parodie românească. Subiectul e unul de actualitate, jocurile de noroc.

Iar eu am rolul principal al unui tip care ajunge într-o situație dramatică din punct de vedere financiar și încearcă să se căsătorească cu o fată foarte, foarte urâtă și foarte, foarte rea, dar care e foarte, foarte bogată. (…) Nu are nicio legătură cu Pro TV-ul”, a mai spus Mihai Bendeac.

Cât despre formatele de televiziune, Mihai Bendeac se gândește să le vândă în străinătate. „E o pauză binevenită de la televiziune. Momentan, nu mi-e dor, sunt fericit așa. Între timp, am scris și două formate de televiziune, dar nu am avut chef să le și pun în practică.

 Am mai multe variante. Le pot trimite și la televiziuni din străinătate, să le cedez franciza, dar și aici, la noi. Dacă vor fi preluate în România, da, voi și apărea în ele”, a completat Mihai Bendeac.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV3 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV5 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show5 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV5 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show5 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni6 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Serialeo săptămână ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiuni2 săptămâni ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending