Connect with us

Premieră TV

Diana Bart și Alexandru Constantin vor prezenta o noua emisiune la PRIMA TV

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV

Diana Bart și Alexandru Constantin, îndrăgiții prezentatori Prima TV, vă așteaptă, din 2 septembrie, într-o nouă emisiune de divertisment – Flash! Monden.

„Aștept cu nerăbdare revederea cu publicul nostru, mai ales că venim acum cu un format nou, într-un decor nou și, mai mult de atât, ne implicam mai puternic în conceptul Flash! Monden, întrucât vrem să ne punem amprenta mai puternic, cu materiale realizate, montate de noi. Păstrăm aceeași linie decentă, de informație dinamică și bine verificată, care ne-a consacrat în lumea jurnalistică” spune Diana Bart.

În fiecare duminică, de la 19.30, telespectatorii Prima TV vor urmări o emisiune de lifestyle, cu ultimele noutăți despre celebritățile din România, dar și de la Hollywood.

Flash! Monden începe fix la 10 ani de când am intrat în familia Prima TV și consider că e cadoul meu, surpriza pe care o pregătesc împreună cu ai mei colegi, în această perioadă atât de festivă pentru carierea mea în televiziune. Le aduc telespectatorilor din toamnă, în cadrul emisiunii, și câteva interviuri inedite cu celebrități din România. Sunt tare entuziasmat de această emisiune, care începe pe 2 septembrie și în care ne implicăm cot la cot cu echipa de reporteri, producători, editori pentru ca totul să iasă ca la carte” spune Alexandru Constantin.

Fiți alături de Diana Bart și de Alexandru Constantin pentru a urmări subiecte legate de muzică, film și pentru a pătrunde la cele mai tari petreceri ale vedetelor. Urmăriți Flash! Monden – din 2 septembrie, în fiecare duminică, de la 19.30, la Prima TV.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending