Connect with us

LIFE STYLE

Diana Bianca Lucan, vacanță de poveste departe de oraș.

Published

on

Sărbătorile de iarnă o găsesc pe prezentatoarea TV și modelul Diana Bianca Lucan departe de agitația Capitalei, într-o stațiune montană superbă.

Vedeta supranumită „Barbie de România” își petrece cea mai frumoasă perioadă din an la poalele munților, înconjurată de tradiției și de peisaje splendide.

Această și-a făcut bagajele și a ales o destinație desprinsă din basme.

Diana Bianca Lucan este o inspirație pentru doamnele și domnișoarele de pretutindeni, dovedind stil și clasă de la locurile pe care le alege pentru a-și petrece timpul, până la ținutele speciale care o pun în cea mai bună lumină.

Prezentatoarea TV este cunoscută pentru aparițiile sale în locuri fabuloase, departe de tumultul orașului, acolo unde se poate relaxa și încărca cu energie pozitivă. În imagini se citește feeria clipelor pe care le petrece departe de București.

Vacanță de vis la poalele munților. Ce ținute a îmbrăcat Diana Bianca Lucan

Superba blondină a fost surprinsă într-un costum roșu de ski, care îi avantajează silueta și îi pune în evidență formele voluptoase, iar părul său blond, buzele trandafirii și privirea dinamică îi conturează o apariție încântătoare, așa cum și-a obișnuit urmăritorii. 

Vedeta îndrăgită la nivel național a profitat de timpul de calitate și s-a distrat într-o caleașcă trasă de doi cai de rasă, exact ca o adevărată prințesă. Prezentatoarea TV profită de momentele unice petrecute în natură și se relaxează într-o locație de vis, de la balconul căreia cu siguranță se bucură de peisaje spectaculoase, de iarnă. 

„Barbie de România”, așa cum s-a obișnuit presa să o numească, a bifat din nou o apariție care nu a putut fi trecută cu vederea de cele mai importante tabloide. Vedeta a dovedit de-a lungul timpului că prin muncă și dedicare ajungi să strălucești în fața camerelor și în ochii celor care te privesc.

Focusată totdeauna pe viața profesională și pe o carieră înfloritoare, a avut un succes fulminant și a reușit să-și construiască o imagine de femeie împlinită pe toate planurile. 

Apreciată atât pentru calitățile sale din domeniul televiziunii, cât și pentru frumusețea sa debordantă, Diana Bianca Lucan este fără doar și poate un model. Roiesc bărbații în jurul ei, însă puțini sunt cei care au reușit să-i fie la braț. 

Diana Bianca Lucan face furori cu fiecare apariție a sa. Locațiile pe care le alege sunt unele deosebite, unde puțini au acces, iar ea nu ezită să împărtășească cu urmăritorii ei cele mai frumoase clipe din viața sa. 

Postările de pe rețelele de socializare strâng mii de like-uri și zeci de comentarii, ea având o comunitate extrem de fidelă, care o urmărește la orice pas.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending