Connect with us

Emisiuni

Diana Bișinicu a povestit pentru emisiunea “Când vine barza” ce tradiție au creat ea și soțul ei pentru Erika, fetița lor

Avatar

Published

on

Sâmbătă seară, de la ora 20.00, la Euforia TV, a debutat “Când vine barza”, un reality show cu vedete care au devenit de curând părinţi sau care urmează să trăiască într-un viitor foarte apropiat această extraordinară experienţă.

Cântăreaţa Diana Bişinicu este cea care a arătat telespectatoarelor Euforia TV cum arată viaţa ei şi a familiei, de când pe luma a apărut Erika. În fiecare lună, în data de 27, Diana şi Cătălin , soţul ei, şi-au creat o tradiţie şi o sărbătoresc pe Erika.

“Diana a avut ideea să o sărbătorim în fiecare lună pe fetiţa noastră şi evident că nu am avut nimic de obiectat că doar e un eveniment foarte, foarte plăcut. Noi am sărbători-o pe Erika în fiecare zi dacă am putea” spune Cătălin.

Şi în ciuda programului foarte încărcat, Diana a găsit răgaz câteva ore şi a fugit la Mall, pentru a-i cumpăra Erikăi- care va împlini 11 luni – un cadou.

“Ca în fiecare lună păstrez tradiţia şi indiferent că e frig, viscol, sau că ninge, fetiţa mea trebuie să-şi primescă darul cu care a fost obişnuită”, spune cu mândrie cânteaţa.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending