Diana Dumitrescu a părăsit Ferma vedetelor - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

Diana Dumitrescu a părăsit Ferma vedetelor

Published

on

Foto Credit: PRO TV

O săptămână plină de tensiuni s-a încheiat în Ferma vedetelor cu multe păreri de rău și lacrimi! Diana Dumitrescu a ales să meargă la duel cu Narcisa Suciu, iar decizia ei a fost o surpriză pentru toată lumea: „Voi toți ați influențat-o!”, a declarat Narcisa. După un duel plin de tensiune, în care ambele echipe au luptat cu toată forța, Diana a părăsit Ferma vedetelor.

Ferma vedetelor a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a reușit să obțină la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, 8.5 puncte de rating și 25.1% share, spre deosebire de postul clasat pe locul 2, ANTENA 1,  care a obținut 4.4 puncte de rating și 12.9% share. Peste 1.6 milioane de telespectatori au urmărit aventurile fermierilor pe tot parcursul emisiunii, iar în minutul de aur de la 21:45, peste 2.3 milioane de telespectatorii au fost cu ochii pe Ferma vedetelor.

A fost o zi plină pentru fermieri! Pentru o treabă bine făcută, ei au reușit să îi ia toți banii lui Nea Rață și au primit-o cu cântec pe văcuța Simina – „Azi ne răsfățăm!”, a exclamat Daniel Iordăchioaie. Nea Pavel le-a mai adus încă cinci oi, astfel gospodăria și responsabilitățile cresc pe zi ce trece.

Rona Hartner a fost vizitată în exil de Monica Bârlădeanu și Nea Rață pentru a-i da testul suprem ce îi permite să se întoarcă în fermă! Ea a reușit să mulgă 3 litri de lapte în doar 10 minute și s-a bucurat foarte mult de această realizare: „Doamne, nu îmi vine să cred! Am făcut-o și p-asta!”.

Duelul a fost unul strâns și încărcat de tensiune! La prima probă, Mută cartofii, echipele au trebuit să descarce 150 de kilograme de cartofi cu ajutorul unui coș suspendat. A fost o probă ce s-a desfășurat în viteză, iar Narcisa a reușit să fie mai rapidă și să câștige.

La cea de-a doua probă, Cărămizile, Narcisa și Diana au trebuit să găsească banuți ascunși în cărămizile făcute din chirpici. Diana a fost mai norocoasă și a reușit să egaleze scorul.

Ce-a de treia probă, Fă-ți scara, a fost una foarte grea și plină de tensiune. Fiecare echipă a trebuit să construiască o scară pe care să se urce pentru a lua știuleții de porumb atârnați. Echipa Narcisa Suciu – Dragoș Moștenescu a terminat prima proba, câștigând astfel duelul.

Pierderea duelului i-a dat Dianei ocazia de a spune ce avea pe suflet: „A fost o experiență extrem de frumoasă, cu bune și cu rele, și mă bucur că am trăit-o. Regret ultimele două săptămâni de tensiuni, îmi pare rău că n-am putut să ne bucurăm mai mult! Îmi pare extrem de rău!”. Partenera ei, Majda, a fost compleșită de lacrimi și emoții: „E ciudat sentimentul acela când îți pleacă partenerul! Chiar cred că ești mai puternic în doi!”. Ea este a doua concurentă care rămâne fără partner în competiție.

Sâmbata aceasta, de la 19:30, pe PRO 2, Andreea Ibacka și Octavian Strunilă o vor avea invitată în platoul emisiunii Ferma după perdea pe Diana Dumitrescu, a doua concurentă care părăsește Ferma vedetelor. Imagini nemaivăzute din casă, momentele ei de slăbiciune, emoțiile prin care a trecut atunci când a făcut testul de sarcină și cât de dureros a fost momentul aflării rezultatului sunt doar câteva dintre punctele ce vor fi dezbătute în această sâmbătă la Ferma după perdea.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending