Lansarea celui de-al treilea episod al emisiunii Căpitan în Bucătărie a însemnat o întâlnire neașteptată cu Diana Dumitrescu, actrița fiind invitată să servească micul dejun – nu oricum, ci direct în pijama!
Pentru a treia ediție, echipa Căpitan în Bucătărie a recreat atmosfera specifică dimineții, așa cum fiecare dintre noi își începe o nouă zi! Dacă ne gândim uneori să sărim peste micul dejun – din grabă sau lipsă de timp, de data aceasta Căpitanul ne-a convins că servirea micului dejun înseamnă un motiv perfect de a te trezi cu zâmbetul pe buze.
”Diana, vino repede, că se răcește mâncarea! Da, așa, în pijama!” – i-a spus Camelia Căpitanu invitatei sale, așa că Diana Dumitrescu s-a conformat și a ajuns la masă în pijamale.
Acum ceva timp, Diana Dumitrescu încetase să mai fie activă pe blog-ul său – ”Ultimul an și jumătate a fost unul destul de greu și de complicat și am evitat să scriu tocmai pentru a nu se intrepreta și pentru a nu lăsa loc de speculații”, însă acum altfel stau lucrurile în viața ei: ”Am învățat că trebuie să am încredere în mine, să fiu conștientă de ce sunt, ca om, de ce pot să fac, și să îmi asum ce zic și ce vreau să fac cu viața mea”.
Diana ne-a mărturisit și ce relație are cu mama sa:
”Mama știe că dacă eu am vreo problemă, este primul om pe care îl sun. Este cea mai în temă cu ce se întâmplă în viața mea”. Cu această ocazie, Diana Dumitrescu și-a amintit ce înseamnă pentru ea gustul copilăriei: ”Negresa făcută de mama! Îmi aduc aminte că plăcerea mea cea mai mare era să curăț castroanele de cremă și mai ales oala de ciocolată!”
Meniul de bord a cuprins o tortilla de patatas – cu mici improvizații, iar la desert, în bucătăria Căpitanului au fost prepatate clătite pufoase cu banane caramelizate, servite cu ciocolată topită. După pofta stârnită de bananele caramelizate, în emisiune a urmat și momentul în care am satisfăcut pofta de cunoaștere.
De la psihologul și trainer-ul Cătălina Olteanu, am aflat informații despre persoanele ale căror fructe preferate sunt bananele.