joi, februarie 22, 2024
More
  AcasăTeleviziuneReality ShowDiana Dumitrescu este trimisă la duel la Ferma vedetelor

  Diana Dumitrescu este trimisă la duel la Ferma vedetelor

  Săptămâna aceasta în Ferma vedetelor s-a instalat tensiunea, iar presiunea psihică începe să pună stăpânire pe concurenți.

  Fiecare dintre ei simte apăsarea strategiilor, încrederea în ceilalți începe să scadă și acest lucru dă naștere la confuzii, frustrări și refulări ale sentimentelor ce nu au fost exprimate. După o serie de conflicte și neînțelegeri, Grațiela Duban, fermierul săptămânii, a ales să o trimită la duel pe Diana Dumitrescu.

  Diana a acceptat cu inima deschisă poziția de servitor și era pregătită să fie trimisă la duel, având în vedere interacțiunea cu familia Duban din ultimul timp. Faptul că nu i-a fost recunoscută munca la fațada casei, a determinat-o pe Diana să nu mai lucreze, ci să se concentreze pe alte activități.

  Fiecare dintre ei își face propriul scenariu în minte, iar jocurile de culise și strategiile ascunse încep să se instaureze adânc printre fermieri. Mâncarea devine o problemă reală pentru Grațiela, care trage de echipă pentru a termina saricinile și a primi toți banii de la Nea Rață ca să poată cumpăra alimente.

  Venirea Monicăi în fermă a dat frâu liber sentimentelor. Nemulțumirea și frustrările au fost spuse liber, iar problemele legate de muncă au fost exprimate cu lacrimi în ochi de Grațiela.

  Seara au avut parte de o supriză ce i-a emoționat pe toți și a mai relaxat atmosfera din fermă. Oaia a născut un miel sănătos pe care l-au botezat Costel. Miracolul unei noi vieți i-a impresionat foarte tare pe fermieri.

  În această seară, de la 21:30, telespectatorii vor fi martorii unui duel încărcat de emoție și tensiune. Diana va alege să ia la duel o persoană apropiată, iar decizia ei a venit ca o supriză greu de acceptat. Cine va reuși să câștige și să rămână în cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro, rămâne de văzut în această seară, numai la PRO TV.

   

  Arina Voicu - Redactor

  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

  Arina Voicu - Redactor
  Arina Voicu - Redactorhttps://www.radardemedia.ro
  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente