Diana Dumitrescu, Nunta in Iubire si onoare (galerie foto) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Diana Dumitrescu, Nunta in Iubire si onoare (galerie foto)

Published

on

Episodul de luni, 2 mai, al telenovelei “Iubire si onoare”, ce se difuzeaza de luni pana joi, de la 20.30, ACASA, ii va lua prin surprindere atat pe telespectatori, cat si pe membrii familiei arabe din Emiratul Beled el Noor, prin nunta neasteptata dintre Aziz (Augustin Viziru) si Samira (Diana Dumitrescu).

Dupa ce Samira este repudiata de Amir, interpretat de Radu Valcan, aceasta se casatoreste cu fratele acestuia, Aziz. Evenimentul se desfasoara la palatul din emirat fara o ceremonie fastuasa si intr-un cadru restrans: “A fost o decizie spontana a celor doi si cred ca speranta lor cea mai mare este ca astfel, casatoriti, vor triumfa si isi vor implini visele”, spune vedeta ACASA, Diana Dumitrescu.

Tot luni, 2 mai, telespectatorii vor afla care este starea de sanatate a comandantului structurii de securitate, Stiuca, (Dan Condurache), dar si cum evolueaza recuperarea celor doua tinere din gasca de Dorobanti, in urma cumplitului accident de masina, in telenovela “Iubire si onoare”, ce se difuzeaza de luni pana joi, de la 20.30, ACASA.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending