Connect with us

Life Style

Diana Dumitrescu vinde cutii de Craciun, create de propriile-i maini

Published

on

Reclame

Diana Dumitrescu, protagonista din “Ingeri pierduti”, telenovela care ajunge la final pe 10 decembrie, isi va lansa cutiile D’Box la targul Cloud No. 9 care va avea loc pe 14-15 decembrie in Centrul Vechi din Bucuresti.

Aceasta pasiune a Dianei s-a nascut… dintr-o gluma intre prieteni: “Am inceput sa decorez cutii si la sugestia unor prieteni, am facut si  pagina de Facebook, lumea a intrebat daca se vand si uite asa am ajuns aici 🙂 Sunt cutii facute de mine, foarte migalos, lucrez cu tehnica servetelului cutii de bijuterii sau de amintiri, care imi poarta numele, D’Box by Diana Dumitrescu”, declara actrita.

          “Voi lansa cutiile de Craciun, la care lucrez si noaptea, ma prinde si ora 4 dimineata, asta pentru ca imi doresc foarte mult sa  iasa toate perfect pana la targul Cloud No. 9 de pe 14 – 15 decembrie unde sunt foarte bucuroasa sa particip mai ales ca vor fi acolo si colegele mele, Doinita Oancea cu gentile ei, Dilo’s si Ioana Ginghina cu atelierele de teatru pentru copii, MiniArtShow”, adauga Diana Dumitrescu.

Actrita marturiseste ca livingul s-a transformat in atelierul ei de lucru, unde apar cu maiestrie cutii cu motive de sarbatoare, cu dedicatii speciale, care abia asteapta sa fie daruite.

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending