Connect with us

ALL MEDIA

Diana Enache va face pentru prima dată cozonac

Published

on

„Poate că mulţi îşi fac bilanţul – îşi numără clipele reuşite, pe cele mai puţin reuşite, la sfârşit de an; eu fac asta de Paşte”, mărturiseşte Diana Enache, una dintre prezentatoarele Ştirilor ProTv de la ora 13:00. „În fiecare an, în noaptea de Înviere, am un sentiment de început. Este ceva magic la această sărbătoare care mă întoarce, de fiecare dată, la mine.

Primesc Lumina cu speranţă, mă gândesc la dragii mei din viaţa mea şi de dincolo şi la paşii care urmează – voi iubi şi voi construi mai mult, voi fi mai îngăduitoare”, mai spune prezentatoarea.

Ca şi anul trecut, Diana va întâmpina Învierea Domnului la Biserica Stavropoleos alături de iubitul ei. Pentru că nu obişnuiesc să iasă în oraş în noaptea de Înviere, ci să ia masa acasă, familia i-a promis Dianei că o va răsfăţa cu tot felul de bunătăţi: ouă roşii, drob şi salată de boeuf. „Pentru prima oară voi face cozonac, aşa că ţineti-mi pumnii! Şi cine altcineva să fie fericiţii care vor gusta din cozonacul meu decât colegii cu are voi face echipă de Paşte!”, dezvăluie Diana.

Tuturor românilor, Diana le doreşte lumină, inspiraţie şi un Paşte liniştit.

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending