Connect with us

Life Style

Diana Munteanu Niculescu, prima vedeta care va participa in show-ul „Dansează printre vise”

Published

on

Diana Munteanu Niculescu, senior reporterul de la Observator, participă în această toamnă la „Dansează printre vise”, show-ul Antenei 1 realizat după cel mai longeviv format de dans din lume. Pentru Diana, experiența va fi una total necunoscută, cu atât mai mult cu cât nu a participat niciodată în niciun concurs.

„Mă bucur nespus că am revenit alături de oamenii pe care îi cunosc, pe care îi apreciez și care mi-au fost ca o familie timp de 7 ani. Am urmărit edițiile din străinătate ale show-ului, abia aștept să începem repetițiile”, a mărturisit încântată Diana.

Diana e obișnuită cu antrenamentele fizice obositoare și cu ritmul alert pe care le presupun competițiile de nivel înalt, așa cum va fi și „Dansează printre vise”. „Am terminat Liceul Sportiv, am practicat 8 ani atletism și m-a ajutat enorm în viață. M-a învățat să fiu un om ordonat, echilibrat și ambițios. De-a lungul timpului am simțit că tot ce am acumulat atunci mi-a folosit ulterior. Sunt sigură că și acum va fi la fel”, declară încrezătoare frumoasa vedetă.

Diana Munteanu diana-munteanu-niculescuFoto Credit: Antena 2 (Antena Stars)

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending