Connect with us

Emisiuni

Dieta de slăbire a Andreei Bănică, remediul de vindecare al lui Claudiu Bleonţ şi modul de coafare a lui Alex Velea, la „Te pui cu blondele?”

Published

on

Reclame

Alex Velea, Andreea Bănică şi Claudiu Bleonţ sunt cei care vor umple seara telespectatorilor de la „Te pui cu blondele?” cu mărturisirile pe care le vor face, dar şi cu reacţiile pe care le vor avea în urma provocărilor lansate de concurente.

Armata de blonde a lui Dan Negru ştie întotdeauna cum să-i facă pe invitaţi să dezvăluie până şi cele mai secrete ponturi care îi ajută să se menţină în formă.

Drept pentru care, Andreea Bănică a mărturisit reţeta datorită căreia reuşeşte să-şi păstreze silueta, reţetă cu ajutorul căreia scapă de fiecare dată de kilogramele în plus. Totodată, ea a fost provocată să o şi pregătească în platoul emisiunii.

O cană de oţet, un pahar de miere şi câţiva căţei de usturoi sunt ingredientele care au ajutat-o pe concurenta de la “Te cunosc de undeva!” să revină la formele pe care le avea înainte de a o naşte pe fiica sa, Sofia. Claudiu Bleonţ a dezvăluit la rândul său un remediu care vindecă şi ajută la cicatrizarea rănilor.

Alex Velea, curajos din fire, nu a putut sta deoparte atunci când una dintre concurente l-a îndemnat să rezolve o problemă de matematică.

Ceea ce blonda nu ştia este faptul că artistul este fost olimpic la matematică:

„În şcoala generală şi în liceu am fost olimpic la mate şi mai participam şi la diverse concursuri, de exemplu, Cangurul”, mărturiseşte Alex Velea.

Când tocmai credea că apele s-au liniştit şi că blondele l-au lăsat în pace, una dintre concurente, ştiind că artistul este pasionat de hairstyle, i-a pus la dispoziţie o perie şi un fixativ şi l-a provocat pe Velea să o coafeze:

„Este adevărat că atunci când eram mic mă tundeam singur, dar nu mă pricep foarte bine la coafat”, povesteşte Alex Velea.

Naşa lui, Andreea Bănică, colega sa în războiul culturii generale, nu l-a lăsat pe Alex la greu şi i-a dat o mână de ajutor.

Nu rataţi “Te pui cu blondele?” miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1.

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014.

Gala Premiilor Radar de Media va avea loc în data de 19 martie 2014, la Ambasad’Or Events & Leisure.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending