Connect with us

Business

Diferentele dintre nacela foarfeca electrica si diesel

Published

on

O nacela foarfecta este platforma ideala pentru lucrari de intretinere, restaurante, evenimente, logistica, distributie, industria de constructii de lucrari minore sau majore, atat interioare cat si exterioare.

Nacela foarfeca este proiectata cu scopul de a ridica operatorul si uneltele acestuia la inaltimea dorita, ce poate ajunge pana la 18 metri. Aceste mecanisme sunt autopropulsate si numele lor vine de la mecanismele lor de ridicare – brate articulate care functioneaza ca o foarfeca atat la urcare cat si la coborare.

Nacelele foarfece sunt clasificate in electrice si diesel.

Nacelele electrice

Nacelele foarfece electrice sunt echipamente silentioase in timpul deplasarii si, in plus, genereaza emisii zero. Designul acestora este compact, astfel ca sunt perfecte atat pentru lucrul in interior, unde ventilatia este insuficienta, mai ales la inaltime.

Cu inaltimi de lucru diferite, acestea sunt extrem de flexibile, iar extensia sa verticala ofera un plus si un spatiu major. Acestea sunt ideale pentru industria organizarilor de evenimente sau pentru a efectua sarcini de curatenie.

Designul nacelelor electrice are ca scop realizarea unor zone de lucru mai silentioase, o dependenta mai mica de uleiuri hidraulice si mai putine cerinte de intretinere programare.

Nacelele diesel

Acestea sunt perfecte pentru zonele ce necesita un spatiu de lucru cu o capacitate mai mare de ridicare. Nacelele diesel sunt utilizate in aer liber, unde terenul este mai accidentat si nu exista sursa de electricitate. Se adapteaza perfect capacitatii lor mare de inclinare, a tractiunii 4×4 si stabilizatorilor care ofera siguranta si stabilitate maxima.

Oferim o gama variata de servicii de inchiriere nacela foarfecta electrica sau diesel, cu diferite capacitati de incarcare. Va punem la dispozitie cele mai bune marci de pe piata de inchiriere nacele foarfecte.

Pe de o parte, nacelele electrice:

  • sunt extrem de silentioase;
  • emit zero emisii;
  • ofera o viteza de ridicare foarte competitiva;
  • au platforme mari cu o capacitate mare;
  • tractiune pozitiva;
  • o suprapunere exceptionala pentru cresterea productivitatii;
  • soluția perfectă pentru lucru atât în interior, cât și în exterior;

La rândul lor, platformele foarfece diesel:

– sunt perfecte pentru lucrul în locuri complexe, unde nevoile de ridicare sunt mai mari și unde este nevoie de mai mult spațiu;

– în general, au o capacitate de încărcare mai mare și sunt folosite mai mult în aer liber.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Agenția cu peste 13 ani de experiență în creșterea afacerilor online ale partenerilor noștri. Serviciile noastre SEO includ optimizări pentru căutările pe Google, SEO pe fiecare pagină a site-ului, link building, cuvinte cheie, strategie și rapoarte.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending