Connect with us
Avatar

Published

on

În urmă cu şapte ani, actorul Dorel Visan a descoperit că avea o boală gravă: hepatită cronică virală (hepatita C). A urmat tratamentul indicat de medici, cu interferon, dar în paralel a apelat şi la terapii complementare şi orientale. Duminică, de la 13.30, la Tinerețe fără bătrînețe, actorul îi povestește Izabelei Pănescu secretele vindecării sale.

“Eu am făcut în paralel şi, cum zic doctorii, prostiile mele. Mulţi medici nu acceptă aceste tratamente. Eu cred că asta e un fel de ignoranţă, să nu accepţi o variantă, pentru că, de exemplu, Hipocrate, care este părintele lor, spune aşa: sunt mai multe căi care duc spre vindecare, dar întotdeauna trebuie să o folosim pe aceea care este mai puţin dăunătoare”, spune Dorel Vișan.

În cele câteva ore petrecute în compania marelui actor, Izabela Pănescu a învăţat de la Dorel Vişan tehnici de masaj care pot vindeca diverse boli. “Relaţii extraordinare sunt între organele noastre interne şi viaţa noastră. De exemplu dacă pui mâna pâlnie la ureche şi cu cealaltă baţi în ritmul inimii se revigorează rinichii. De altfel urechea are forma rinichiului… Şi pot să fac oricând acupunctură”, spune actorul.

Pentru creşterea imunităţii actorul masează în fiecare dimineaţă trei puncte: unul la mână, altul la cot și altul la genunchi. “Trebuie să spun unde este greşeala fundamentală a noastră şi de unde ne vin toate necazurile. nu înţelegem ordinea lumii, ordinea universului. noi vedem numai la suprafaţă, vedem numai materia, dar dacă vei căuta în spatele materiei este energie şi dacă vei căuta în spatele energiei este conştiinţa, concept, sunt gândurile. Energia asta care se împrăştie în corpurile noastre îşi are rădăcina în gândurile noastre.”

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending