Connect with us

A-Z NEWS

Digi 24 doreste sa fie preluat de toate companiile de cablu

Published

on

Foto Credit: Digi 24
Reclame

Televiziunea de stiri a socetatii RCS si anume Digi 24 a ales sa nu fie in sondajele de audienta, dar situatia se pare ca se va schimba.

Postul Digi 24, doreste sa fie declarat liber de retransmisie si sa fie preluat de toate retelele de cablu.  Astfel canalul a fost nevoit sa plateasca pentru cifrele de audienta.

In anul 2013 Digi 24 a fost urmarit in fiecare minut de peste 23.000 de telespectatori. De aici rezulta ca audienta canalului de stiri este de aproape 10 ori mai mica decat a celui mai vizionat canal de stiri Antena 3. Fata de celelalte  statii de stiri, Digi se vede doar in retelele RCS si Digi DTH.

De mentionat ca deocamdata CNA (Consiliul National al Audiovizualului) nu a aprobat lista statiilor  libere, care vor  fi incluse in mod obligatoriu in grilele tuturor companiilor de cablu.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending