Connect with us

Grila de programe

Digi 24 trece la Grila de Primavara. Tudor Musar si Sanda Nicola vor prezenta productii noi!

Published

on

Prezentatori noi, producţii noi şi o grilă nouă de programe. Din 31 martie Digi24 HD, singura televiziune de ştiri care emite full HD, trece la grila de primăvară. Marius Pancu deschide ziua cu Jurnalul de ştiri al orei 06.00, iar Anca Dumitrescu şi Cătălin Petre îi învită pe telespectatori să înceapă ziua informaţi, la “Digimatinal”.  De la ora 10.00, Roxana Lăzărescu deschide „România24”, singurul program-maraton de ştiri din România.

Ioana Ţigănilă preia ştafeta ştirilor prânzului de la Sanda Nicola şi va prezenta, din 31 martie, tronsonul 12.00-14.00 al programului „România24”. Tudor Muşat este prezentatorul Jurnalelor „România24”, de la 14.00 la 16.00, el fiind urmat de Alice Iacobescu, de la 16.00 la 18.00.

Adriana Nedelea va prezenta ştirile orei 18.00, dar şi Jurnalul de prime time, de la ora 19.00. Cosmin Prelipceanu este realizatorul, de la ora 20.00, al „Jurnalului de seară”, iar Adriana Muraru prezintă, de la ora 22.00, sinteza evenimentelor importante de peste zi, în cadrul unui Jurnal de ştiri. Saptamanal Luca Niculescu va prezenta „Impartial”, o emisiune-eveniment de interviu, in care va avea invitati de seama, personalitati ale vietii publice romanesti.

De la ora 23.00, de luni pana vineri, Sanda Nicola trage concluziile zilei, timp de o oră, la talk show-ul „24 într-o oră”, cea mai nouă producţie marca Digi24 HD, televiziunea de stiri care, in acest an, aduce Informatia la Putere.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau