Connect with us

Premieră TV

Digi Film va difuza filme de exceptie, printre care: “007: Coordonata Skyfall”, „Hobbitul: O călătorie neaşteptată”

Published

on

Digi Film începe primăvara cu veşti bune pentru iubitorii filmelor de calitate şi aduce în casele lor, cele mai apreciate şi vizionate filme din ultimii 2 ani, cu distribuţii de excepţie: “007: Coordonata Skyfall”, „Hobbitul: O călătorie neaşteptată”, „Jobs” şi „Sammy 2: O ţestoasă în jurul lumii”.

Digi Film îşi concentrează atenţia şi priorităţile pe dezvoltarea şi îmbunătăţirea continuă a conţinutului TV oferind o bogată şi variată selecţie de producţii cinematografice şi de televiziune.

Astfel, iubitorii filmului sunt invitaţi să urmărească zilnic spectacolul adus de Digi Film în casele lor, oferta canalului acoperind cu exigenţă toate gusturile şi aşteptările.

“Ţinta noastră este să oferim conţinut de calitate, prin care să răspundem cât mai bine nevoilor şi preferinţelor clienţilor noştri. Drept dovadă, surprizele pregătite includ conţinut variat, care acoperă preferinţele întregii familii: de la filme de dragoste la acţiune, de la comedii la aventură, de la ficţiune la animaţie.” a declarat Bogdan Chiriţoiu, Manager de Proiect al postului Digi Film.

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014.

Gala Premiilor Radar de Media va avea loc în data de 19 martie 2014, la Ambasad’Or Events & Leisure.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending