Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Digi Film începe primăvara cu veşti bune pentru iubitorii filmelor de calitate şi aduce în casele lor, cele mai apreciate şi vizionate filme din ultimii 2 ani, cu distribuţii de excepţie: “007: Coordonata Skyfall”, „Hobbitul: O călătorie neaşteptată”, „Jobs” şi „Sammy 2: O ţestoasă în jurul lumii”.

Digi Film îşi concentrează atenţia şi priorităţile pe dezvoltarea şi îmbunătăţirea continuă a conţinutului TV oferind o bogată şi variată selecţie de producţii cinematografice şi de televiziune.

Astfel, iubitorii filmului sunt invitaţi să urmărească zilnic spectacolul adus de Digi Film în casele lor, oferta canalului acoperind cu exigenţă toate gusturile şi aşteptările.

“Ţinta noastră este să oferim conţinut de calitate, prin care să răspundem cât mai bine nevoilor şi preferinţelor clienţilor noştri. Drept dovadă, surprizele pregătite includ conţinut variat, care acoperă preferinţele întregii familii: de la filme de dragoste la acţiune, de la comedii la aventură, de la ficţiune la animaţie.” a declarat Bogdan Chiriţoiu, Manager de Proiect al postului Digi Film.

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014.

Gala Premiilor Radar de Media va avea loc în data de 19 martie 2014, la Ambasad’Or Events & Leisure.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending