Digi Life: program special de 1 decembrie – „Zona de risc” revine cu echipa doctorului Grigore Tinică - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Digi Life: program special de 1 decembrie – „Zona de risc” revine cu echipa doctorului Grigore Tinică

Published

on

De 1 decembrie, de la ora 21:00, Digi Life propune telespectatorilor un program de-a dreptul special: în cadrul seriei medicale Zona de risc, vor fi prezentate progresele incredibile făcute de echipa condusă de dr. Grigore Tinică, manager al Institutului de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. George I.M. Georgescu” și profesor universitar în cadrul UMF „Gr. T. Popa” Iași.

 

„De 1 decembrie, într-un an care a depășit limitele convenționalului și care a pus la încercare sistemul medical din întreaga lume, persoanele cărora trebuie să le mulțumim și cărora trebuie să le facem eforturile cunoscute sunt, negreșit, medicii. Ediția „Zona de Risc” de 1 decembrie aduce în prim-plan eforturile reputatei echipe de cardiologi de la Institutului de Boli Cardiovasculare din Iași și modul în care aceștia au reușit să își îndeplinească misiunea la cel mai înalt nivel, chiar dacă schimbările cauzate de pandemie au fost majore. Medicii sunt, deopotrivă, niște eroi ai națiunii”, a declarat Bogdan Chirițoiu, managerul canalelor documentare din portofoliul Grupului Digi | RCS & RDS.

În urmă cu 7 ani, echipa Digi Life a realizat, în cadrul seriei medicale Zona de Risc, două episoade cu echipa de cardiologi condusă de dr. Grigore Tinică. Acum, Digi Life se întoarce în locul în care, de decenii bune, nenumărate vieți sunt salvate prin intervenții și premiere medicale apreciate la nivel internaţional.

 

În acest nou episod, de la ora 21:00, pe data de 1 decembrie, telespectatorii Digi Life se vor putea pune la curent cu progresele făcute de echipa doctorului Tinică, care va prezenta felul în care spitalul și medicii s-au adaptat situației generate de pandemie, care sunt cele mai noi și revoluționare proceduri și cum reușește spitalul să se plaseze în avangarda celor mai avansate terapii europene. Vorbim cu medici, rezidenți și pacienți pentru care miracolul medical a devenit o realitate. Aflăm cum este să lucrezi într-o echipă de supercardiologi, de ce intervenţia chirurgicală este de fiecare dată şi o creaţie, cât contează inspirația de moment și de ce anume are nevoie un chirurg, în afară de pasiune, suflet și talent, pentru a face o inimă bolnavă să funcţioneze din nou.

 

 

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending