Digi Play. Un nou serviciu video RCS&RDS, care va permite utilizatorilor vizionarea filmelor pe o platformă online - RADAR DE MEDIA
Connect with us

A-Z NEWS

Digi Play. Un nou serviciu video RCS&RDS, care va permite utilizatorilor vizionarea filmelor pe o platformă online

Published

on

Compania de telecomunicaţii RCS&RDS va lansa un serviciu video la cerere, Digi Play, care va funcţiona ca o platformă online pe care vor fi difuzate în special filme, informează Mediafax.

RCS&RDS şi-a anunţat la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) intenţia privind lansarea Digi Play, în acord cu legislaţia audiovizualului. Serviciul Digi Play urmează să fie lansat oficial în luna septembrie, au declarat pentru Mediafax surse din piaţa media.

Platforma Digi Play va funcţiona într-o primă fază ca o bază online de filme, mare parte a acestora fiind din portofoliul televiziunii Digi Film, deţinută de RCS&RDS. Ulterior, pe Digi Play ar urma să fie difuzate şi documentare, show-uri şi sport.

Potrivit Deciziei CNA numărul 320 din 29 mai 2012 privind furnizarea serviciilor media audiovizuale la cerere, orice persoană care intenţionează să furnizeze astfel de servicii în România are obligaţia să notifice Consiliul cu privire la această intenţie cu cel puţin 7 zile înainte de începerea activităţii.

Potrivit aceleiaşi decizii, serviciul „video la cerere” este un tip de serviciu media audiovizual la cerere, neliniar, denumit şi video on demand, care oferă utilizatorului acces, la cerere individuală şi la momentul ales de acesta, la vizionarea de filme, videoclipuri, spectacole, live şi înregistrate, precum şi alte tipuri de conţinut video reunite într-un catalog de programe, indiferent de forma sub care acestea sunt selecţionate şi organizate în cadrul catalogului.

Advertisement
3 Comments

3 Comments

 1. Dorian

  2 septembrie 2014 at 22:09

  Liga1 pe ce platforma este? ca nu o gasesc in grila Rds.

 2. Claudiu

  1 septembrie 2014 at 19:45

  Pai filme ne trebuie noua? Liga1 ar fi fost mult mai indicata.

  • Andrei

   2 septembrie 2014 at 15:59

   Bai Claudule, Liga 1 este pentru retardatii care se bucura la cazaturile circaresti a le lu’ Dodel. Eu ma intreb daca or sa mai aibe si Voyo in Digi Care dupa aceasta mutare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending