Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Înapoi1 of 2

Cele mai bune echipe de fotbal ale Europei se luptă, în această săptămână, pentru un loc în finalele UEFA Champions League şi Europa League. Drumul lor  spre Berlin şi Varşovia va trece pe la Digi Sport. Canalul de sport din portofoliul RCS & RDS transmite, în direct, toate partidele.

Cele 4 partide din semifinale vor fi difuzate pe canalele Digi Sport marţi, miercuri şi joi. Dacă F.C Barcelona pare că a luat un avans clar pe drumul spre Berlin, în detrimentul nemţilor de la Bayern, Real Madrid îşi mai joacă încă şansa în faţa italienilor de la Juventus. Semifinalele UEFA Champions League sunt în direct la Digi Sport 1. FC Barcelona-Bayern Munchen se joacă azi, de la 21.45,  iar Real-Juventus Torino, mâine, de la aceeaşi oră. Marţi, în avanpremiera meciului, Bogdan Socol şi invitaţii săi, Ilie Dumitrescu, Gabi Balint, Bogdan Mara vorbesc, la Eurofotbal, despre şansele celor de la Bayern de a întoarce rezultatul în retur. Comentatorii partidei sunt Andrei Niculescu şi Mădălin Negoiţă.

Meciul dintre Real şi Juventus Torino, difuzat miercuri, de la 21.45, pe Digi Sport 1, este comentat de Bogdan Socol şi Dan Ştefănescu, iar emisiunea Eurofotbal de miercuri seara, de la ora 21.00,  este prezentată de Andrei Niculescu, care îi are alături pe Ilie Dumitrescu, Gabi Balint şi Ionel Danciulescu.  


fotbal uefa - digi sport mai 2015 (2) fotbal uefa - digi sport mai 2015 (1)

Foto Credit: DIGI SPORT

Înapoi1 of 2

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending