Connect with us

Emisiuni

Digi24 va difuza o producție originala, un documentar eveniment care îi are protagoniști pe Victor Ponta și Klaus Iohannis

Redactia Radar de Media

Published

on

Mărturii în premieră, fotografii din arhiva personală la care nu a avut acces nicio echipă de televiziune, 30 de zile de filmare, sute de ore de documentare, zeci de ore de montaj, munca unei echipe formată din câteva zeci de jurnalişti Digi24. Asta înseamnă „2 pentru România”, primul documentar din România ultimilor  25 de ani care face portretul celor doi candidaţi la fotoliul de la Cotroceni.

„Pentru mine, şi probabil pentru milioane de români, atât Victor Ponta cât şi Klaus Iohannis sunt nişte necunoscuţi, dincolo de faţa lor politică. Caracterul, dorinţele, ambiţiile lor s-au reliefat cu mult înainte de a deveni persoane publice. Noi asta am vrut sa le arătam telespectatorilor, omul din spatele politicianului”, mărturiseşte Florin Iepan, regizorul documentarului „2 pentru România”, ce va fi difuzat în premieră miercuri, de la 22.00, la Digi24.

Documentarul este o premieră de televiziune pentru România şi o producţie originală Digi24  şi cuprinde 2 părţi, una dedicată lui Victor Ponta şi cealaltă lui Klaus Iohannis, fiecare de câte 50 de minute. „Am avut ideea de a propune aceste biografii pentru că nu există astfel de produs pe piaţa media din România. Ne dorim  să vedem, şi să le arătăm celor de acasă,  când au decis cei doi să iasă din mulţime, ce i-a scos din anonimat şi i-a adus în postura de a se bate pentru fotoliul de la Cotroceni”, spune Florin Iepan, renumit pentru mult premiatul documentar „Decreţeii”.

„2 pentru România” marchează o serie de premiere de televiziune: Cornelia Naum, mama lui Victor Ponta, povesteşte într-un interviu amplu despre copilăria şi aspiraţiile fiului ei, iar o echipă Digi24 a avut acces, în premieră, în autobuzul de campanie şi l-a însoţit, non-stop, pe Klaus Iohannis.

În cele 100 de minute de documentar-eveniment telespectatorii Digi24 vor avea ocazia să îi vadă pe oamenii Victor Ponta şi Klaus Iohannis, cu aspiraţiile temerile, amintirile şi copilăria lor. „Am venit la Digi24 pentru că este un post cu un caracter echilibrat şi care vrea să demonstreze ceva, într-o zonă de televiziune blazată. Am montat uneori şi 26 de ore continuu, media a fost de 14 ore de montaj zilnic. În ultima lună pentru acest proiect au muncit 2 echipe Digi24 complete: documentarist, reporter, redactor, operatori de imagine. Sunt oameni fără de care nu ar fi putut exista această producţie”, mărturiseşte regizorul Florin Iepan.

Inspirat de documentarele din campaniile  prezidenţiale din Statele Unite ale Americii, „2 pentru România va fi difuzat, în premieră, miercuri, 12 noiembrie, de la 22.00 şi în reluare joi, 13 noiembrie, de la ora 22.00.

KLAUS IOHANNIS - VICTOR PONTA - INTALNIRE - SIBIU

Foto Credit: Digi 24 (colaj)

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending