Connect with us

A-Z NEWS

Digi Online va intra in concurenta cu Voyo.ro si AntenaPlay

Published

on

Reclame

Inca un jucator important de pe piata lanseaza o platforma online de televiziune dupa MediaPro cu Voyo.ro si Antena Group cu platforma Antenaplay.ro. Este vorba despre compania RCS&RDS, controlată de miliardarul Zoltan Teszari, care lansează astăzi Digi Online scrie Reporter Virtual.

Digi Online este o aplicaţie disponibilă pentru smartphone şi tabletă, pe care vor putea fi urmărite competiţii sportive naţionale şi internaţionale, emisiuni, ştiri de ultimă oră şi alte informaţii. Aplicaţia poate fi descărcată din Google Play Store – pentru echipamentele cu sistem de operare minim Android 4.0 şi din App Store – pentru echipamentele Apple minim iPhone 4 şi iPad 2.

Digi Online va fi disponibil în curând atât pe site-ul www.digi-online.ro, precum şi pe dispozitive mobile cu sistem de operare Windows.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending