Connect with us

ENTERTAINMENT

Digital Kay lansează „Are You There”, cu emoție pentru cel mai bun prieten al omului

Published

on

Digital Kay lansează marți, 2 august, „Are You There”, o piesă plină de sensibilitate, care face trimitere la un subiect sensibil: adopțiile de câini.

Prin această piesă cu un mesaj puternic, dedicată celui mai bun prieten al omului, Digital Kay mai pune o cărămidă carierei sale care se află într-o continuă ascensiune.

 

„Are You There” vine însoțită de un videoclip care traduce mesajul piesei în imagini. O piesă plină de sensibilitate și emoție, pentru animalele pline de puritate care ne fac viețile mai frumoase.

 

Pe lângă versurile puternice care însoțesc piese, Digital Kay aduce ritmuri vibrante, care accentuează fiecare cuvânt în parte și care transformă „Are You There” într-o piesă plină de vitalitate.

 

Digital Kay și-a început cariera ca DJ, pentru ca ulterior să se îndrepte spre zona de producție. În prezent, acesta își dorește să devină un artist care să aducă inovații în materie de muzică.

 

Născut Kris Van Nuffel, în Mol, Belgia, acesta a învățat încă de mic să cânte la tobe. Începând cu anul 2017, Digital Kay a realizat mai multe remixuri pentru artiști internaționali și a reușit să ajungă în topuri de peste tot din lume.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending