Connect with us

Digital

Digital & Tehnologie: iCEE.health aduce la Bucuresti specialisti dintre cei mai cunoscuti pe plan mondial

Published

on

Cel mai mare festival al internetului va avea loc la Bucuresti in perioada 15-16 iunie 2017

 

A doua editie iCEE.health are loc pe 16 iunie, in cadrul festivalului iCEE.fest, si aduce la Bucuresti specialisti dintre cei mai cunoscuti pe plan mondial care vor demonstra cum tehnologia digitala transforma cel mai important aspect al vietii noastre – sanatatea.

Nick Adkins (PinkSocks, US), Eugene Borukhovich (Bayer, Germania), Sarah Norman (McKinsey & Company, UK) si Carman Kobza (MyCliniCare, Germania/India) vor prezenta solutii digitale implementate astazi pe patru continente ¬ America de Nord, Europa, Asia si Africa.

Shafi Ahmed (Medical Realities, UK), cel mai ”bine vazut„ chirurg din istorie va demonstra ca realitatea virtuala este realitate in sala de operatie si in educatia medicala.

 

Alexandru Popescu (Philips, South East Europe) va vorbi despre cum tehnologia si inovatia schimba sanatatea.

Denise Silber (Basil Strategies, Franta) si Casper Smeets (Rockstart, Olanda) vor arata cum inovatia digitala in sanatate cere si produce o noua paradigma.

Cum canalizezi aceasta energie creativa intr-un domeniu imuabil ca sanatatea? Yoko K Sen, un muzician in sanatate, ne va aminti de ce trebuie sa regandim, sa reimaginam acest spatiu vital.
Sanatatea digitala este considerata nu doar o modalitate de a reiventa medicina, dar si un motor de dezvoltare economica.

 

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending