Connect with us

UTILE

Digitalizarea actelor auto sau, mai pe romaneste, ce face un birou online de acte auto

Published

on

Probabil stii deja care este procedura de vanzare-cumparare auto in 2021 si totusi nu gasesti o solutie digitala care sa te ajute? Exista sau nu exista digitalizare in domeniul actelor auto? Da, vestea buna este ca exista digitalizare si se numeste DocExpress – birou online de acte auto si RCA!

De cate ori ai auzit in ultima vreme cuvantul digitalizare? Stii ca exista chiar si un minister in acest sens: MINISTERUL CERCETĂRII, INOVĂRII ŞI DIGITALIZĂRII. Un nume foarte pompos, nu? Dar ce face? Cu ce se ocupa? Daca chiar esti interesat de subiect te invitam sa intri pe situl lor https://www.research.gov.ro/ si sigur te vei lamuri. Dupa ce te lamuresti te rog sa ne spui si noua… chiar suntem interesati!

Plecand de la digitalizare si ajungand la subiectul nostru, respectiv la acte necesare vanzare auto sau, cum unora le place sa numeasca toata procedura dupa numele unui singur document, contract vanzare cumparare auto, te anuntam ca nu demult a fost lansat de DocExpress primul serviciu digital de acte auto.

Care este noutatea?

Noutatea consta in faptul ca actele auto – contract vanzare cumparare auto, declarație fiscală pentru stabilirea impozitului/taxei pe mijloacele de transport, cererea de înmatriculare a autovehiculului si restul documentelor au fost digitalizate de DocExpress astfel ca orice utilizator, persoana fizica sau juridica, poate completa online, direct pe site aceste documente.

Cu ce te ajuta?

Aici sunt mai multe beneficii. In primul rand vei completa online aceste documente, varianta lor actualizata, de unde vrei tu si cand vrei tu. Apoi, poti salva datele tale si le poti refolosi oricand vrei tu in viitor. Mai mult decat atat, vei primi din partea DocExpress un ghid complet, pe pasi, ca sa stii exact ce ai de facut.

Pot incheia si polita RCA?

Raspunsul este clar afirmativ. Da, poti incheia orice polita RCA doresti, fie ca folosesti serviciul acte auto sau nu.

Pe scurt, daca folosesti serviciul acte auto la doar un click distanta, FARA sa mai introduci aceleasi date inca o data, poti cere cotatii RCA de la toti asiguratorii din Romania. Mai departe alegi ce ti se potriveste mai bine: perioada intre 1 luna si 12 luni, cand doresti sa inceapa asigurarea, decontare directa sau nu etc.

Aplicatia va tine minte cand iti expira RCA-ul si-ti va trimite notificari prin email sa poti reinoi polita ta la timp.

Cat dureaza sa obtine actele auto?

Timpul mediu pentru a obtine toate actele auto este de 10, maxim 15 minute. Stii de ce? Pentru ca este mult mai simplu sa completezi doar un singur document. De restul se ocupa DocExpress!

Ce iti mai ramane de facut?

Daca ai apelat la serviciul de acte auto DocExpress, ai constatat ca, in fapt, ai completat un singur document si aplicatia a generat, in mod automat, toate actele auto de care ai nevoie. Tot ce mai ai de facut este sa urmezi pasii din ghid si sa te bucuri de noua ta masina.

Care este programul DocExpress?

Programul este non stop, de luni pana duminica. Preturile raman neschimbate … tot non stop.

Intra pe DocExpress si castiga timp pretios pentru tine.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending