digitALL STARS PRO TV lansează un COLIND pentru perioada sărbătorilor! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Vedete

digitALL STARS PRO TV lansează un COLIND pentru perioada sărbătorilor!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Este una dintre cele mai frumoase perioade din an, când tragem linie, ne bucurăm și ne găsim timpul pentru a fi alături de cei dragi. Este perioada în care piesele calde răsună atât de la radio, cât și din televizoare, iar ochii sunt aținiți spre filmele specifice Crăciunului.

Pentru a sărbători venirea acestei perioade, realizatorii emisiunilor exclusiv digitale de pe stirileprotv.ro, protvplus.ro și VOYO s-au reunit pentru a înregistra un COLIND.

Cum în continuare vremurile sunt atipice, așa și colindul înregistrat este unul diferit! De această dată, nu s-a folosit niciun instrument muzical, ci VOCEA artiștilor implicați.

În COLINDul lansat pe protpvlus.ro, dar și YouTube, spectatorii se pot bucura de prezența unora dintre cele mai iubite vedete ale emisiunilor digitale PRO TV: Marius Manole (prezentator Întrebarea Mesei Rotunde), Alex Daragiu (prezentator Trending Review), Dani Ionescu și Alex Nagy (prezentatori Ne dăm în cărți), Aquene (prezentatoare How to Tik Tok), Bianca Chirilă (prezentatoare Top News), Vitalie Cojocari (prezentator Interviurile lui Vitalie), Liliana Curea (prezentatoare Doctor de bine), Ștefana Todică (prezentatoare iBani), Bogdan Gheorghe și Ionela Lupu (reporteri Digital).

Aceștia s-au reunit special pentru a filma un videoclip încărcat de zâmbete, râs și voie bune care să le aducă celor de acasă starea de bine!

Nu ratați videoclipul unui COLIND special și fiți cu ochii pe toate emisiunile exclusiv digitale ale PRO TV!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: digitALL STARS colind PRO TV - LiderDeAudienţă

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending