Connect with us

Marţi, 28 iulie, Kanal D s-a clasat pe locul doi în topul televiziunilor din România, în intervalul difuzării serialului “Dila”, conform datelor furnizate de Kantar Media, în timp ce Antena 1, care a difuzat serialul turcesc „Prizoniera dragostei” s-a clasat pe locul 3, cu cifre mai mari faţă de ziua de luni, atunci când a debutat producţia.

RADAR DE MEDIA vă prezintă o analiza detaliată cu cifre referitoare la toate segmentele de public.

În intervalul 20:00 – 21:50, Kanal D s-a poziţionat pe locul doi pe toate cele 3 segmente de piaţa cu producţia turcească “Dila”, înregistrând 5.1 puncte de rating şi 15,6% cota de piaţă, pe targetul Naţional, 5.3 puncte de rating şi 14,3% cota de piaţă, pe targetul All Urban, şi 3.0 puncte de rating şi 10,2% share, pe targetul Comercial.

În intervalul menţionat mai sus, aproape un milion (932.000) de romani urmăreau aseară Kanal D. În minutul de aur, atins la 21:34, 1.204.000 de telespectatori erau în fata micilor ecrane, la Kanal D.

Antena 1 s-a clasat pe locul 3 pe toate segmentele de public în creştere faţă de ziua de luni (vezi cifre în tabel).

PRO TV a fost lider de audienţă pe acest interval orar cu serialul Las Fierbinţi.

[table id=158 /]


Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingulpoate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media

Tabel: RADAR DE MEDIA

Dila, Kanal D

Dila, Kanal D

Facebook Comments Box
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Ariton Ionela

    30 iulie 2015 at 14:21

    Asa si cand se difuzeaza serialul Prizoniera dragostei ca este superb ca sa stiu sa al urmaresc sau pe ce program? Va rog sa amispuneti si mie

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending