Connect with us

A-Z NEWS

Dima, un moldovean care cucereşte România cu “LA-LA BAND”

Published

on

Este student la Conservator în Chişinău şi gata să facă România să-l aplaude alături de “La-la Band”.

Dima spune că nu crede în eşec, ci în lecţia învăţată şi îşi doreşte ca, alături de ceilalţi 19 colegi de trupă, să îi facă pe toţi românii să fredoneze “Stage of Joy”, prima piesă a celui mai nou produs marca MediaPro Music.

Pentru Dima Gheorghiţă Trofim, tânărul de 22 de ani care a trecut Prutul ca să cucerească scena muzicală românească, niciun sacrificiu nu este prea mare pentru a-şi împlini visul, cel de a cânta într-o trupă fresh, de tineri, cu sound pop-rock.

“La-La Band înseamnă o experienţă foarte frumoasă, plină de emoţii pozitive care nu aş vrea să se termine niciodată.”, mărturiseşte tânărul student la Conservator.

Pentru el, muzica este mai mult decât o pasiune, este un mod de a trăi. “De mic copil îmi place muzica, nu sunt suficiente cuvinte care să mă ajute să exprim cât de mult îmi place. Ştiu că asta vreau să fac, ăsta este scopul meu în viaţă, să devin un artist vestit.”

Mai multe informatii despre Dima, înregistrări, dar şi momente amuzante despre viaţa lui pot fi găsite pe http://lalaband.blogspot.com/, unde poate fi ascultată şi melodia “Stage of Joy”.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending