Connect with us

Life Style

Dima Trofim lansează primul videoclip din cariera solo, “Cerșesc iubire”

Avatar

Published

on

Dima Trofim, cântarețul care a devenit cunoscut tinerilor din România odată cu trupa LaLa Band, lansează primul videoclip din cariera solo, pentru piesa “Cerșesc iubire”, compusa de Radu Sîrbu & Sianna și produsă de Rassada
Music.

“La invitația lui Radu am ajuns la studio, am ascultat piesa și mi-a placut mult din prima. Am tras rapid ghidul vocal, ca să ne dăm seama cum suna și dacă este potrivită pentru vocea mea și așa a rămas. Deși piesa a mai fost înregistrată cu alte două mari voci din industria muzicală românească, mie mi s-a potrivit ca o manușă, așa că pot spune că piesa m-a ales pe mine”, a declarat Dima.

Filmările pentru videoclipul piesei “Cersesc iubire” au avut loc in incinta unuia dintre cele mai generoase spații din București, Press House Ballroom, iar regia a fost semnată de Mariana Marinescu și Ana Sirbu, alături de directorul de imagine Maxim Chisnicean.

Invitata specială și cea care a jucat rolul femeii fatale în aceasta poveste a fost Iulia Vântur, care a strălucit pe platourile de filmare. Într-o
rochie roșie semnată Cristina Săvulescu, Iulia și-a intrat rapid în rol, ispitindu-l și seducându-l pe interpret.

Alături de Dima Trofim și Iulia Vantur, în videoclip și-a mai făcut apariția și producătorul proiectului, Radu Sirbu, fost membru al trupei de succes O-zone.

“‘Cersesc Iubire’ este una dintre cele mai frumoase piese în limba română la care am avut onoarea să particip ca producator și compozitor, nu numai pentru că este o piesa cu un mesaj puternic, dar și deoarece Dima a putut să transmita, dincolo de cuvinte, și foarta multă emoție. A fost o colaborare interesantă, este un artist complet, cu un potențial enorm, atât ca interpret cât și ca actor, lucruri pe care le-a demonstrat cu ușurință la filmări, unde ne-a uimit pe toți cu prestația sa. O să mai urmeze cu siguranță alte colaborări pentru ca avem planuri mari și suntem pe aceeași lungime de undă”, a declarat Radu Sîrbu.

Dacă de ținutele Iuliei Vântur s-a ocupat Cristina Săvulescu, de imaginea artistului și a producătorului său s-au ocupat cei de la Holy Fashion. De machiaj a fost responsabilă Paulina Buldumea, iar coafurile au fost realizate de Dorina Bulgaru. Întregul proiect a fost sustinut de unul din
cele mai cunoscute marci de vinuri, Purcari, care au oferit pentru filmare una din cele mai scumpe sticle de colecția sa de vinuri.

Dima Trofim

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending