Connect with us

Reality Show

Dima Trofim și Sorin Brotnei, pedepsiți după ce au evadat din ”Ultimul Trib”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Noaptea dinaintea jocului de Duel a fost una foarte lungă pentru Lemurii care au petrecut de ziua lui Ionuț Iftimoaie, iar în toiul nopții Dima Trofim și Sorin Brotnei au fugit de la vilă.

În această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție Ultimul Trib”, Lemurii încep să simtă regretele și, mai ales, pedepsele. 

La lumina zilei, Lemurii au văzut dezastrul făcut la petrecere și au început să facă recensământul farfuriilor sparte și al mobilierului distrus. Și când credeau că vor avea parte de o zi relaxantă, Dima și Sorin au aflat că trebuie să meargă și ei la jocul de Duel dintre Roxana Chiperi și Cosmin Pădureanu. ”Mă așteptam să fim pedepsiți, dar nu mă așteptam să înceapă atât de devreme”, a spus Dima.

Rămași acasă, Ionuț Iftimoaie și fetele s-au apucat e curățenie, însă gândurile negre nu le-au dat pace. ”Mă gândesc că ar putea să îi facă să se dueleze între ei și unul să plece”, a spus Sorana.

În această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Ultimul Trib”, Dima Trofim și Sorin Brotnei vor afla care va fi pedeapsa primită care va afecta întreaga echipă.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending