Connect with us

Emisiuni

Dimineața a început cu Măruță: ”Nu aveți nicio iluzie, sunteți la Vorbește Lumea”

Published

on

Foto Credit: PRO TV

De luni până vineri, de la 10:30, Lora și Cove își beau cafea cu cei de acasă… în general! Astăzi, telespectatorii au avut parte de o surpriză: Cătălin Măruță și Radu Ciucă se aflau în platoul emisiunii Vorbește Lumea și au început dimineața alături de cei de acasă. ”Bună dimineața, oameni buni! Nu aveți nicio iluzie, sunteți la Vorbește Lumea. Aveam cheile și facem frumos… o mămăligă! Glumim, am găsit și noi o oală :)”, a spus Cătălin Măruță.

 

 

Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau

 

Cu energia bine cunoscută, Cătălin și Ciucă au făcut o rapidă inspecție în platoul emisiunii: ”Eu sunt supărat că nu avem și noi o bucătărie la fel”, a spus Radu. Soluția a fost rapid găsită: la finalul emisiunii vor lua câte ceva… ca amintire!

Chiar când distracția era în toi, cei doi au avut parte de invitați surpriză… Lora și Cove! ”Cică au ajuns. Și eu credeam că noi suntem cu emisiunea. Fie… primii invitați sunt prietenii noștri de o viață – Lora și Cove! Sunt și ei astăzi la Vorbește Lumea”, a spus Măruță. Cu zâmbetul pe buze, cei doi simpatici s-au așezat pe canapea ca invitați și i-au lăsat pe Radu și Cătălin să îi intervieveze în primele minute.

Distracția a continuat când Smiley, proaspătul tătic, a intrat live în emisiune și a vorbit despre provocările pe care le întâmpină în această perioadă! Așa am putut afla mai multe despre numele fetiței, despre trezirea în miez de noapte și piesa pe care tocmai a lansat-o: ”Până la tine”. Totodată, artistul nu a uitat să le amintească celor de acasă despre noua ediție Românii au talent!

 

Emisiunea continuă, iar Lora și Cove sunt pregătiți să aducă cele mai noi informații și cei mai tari invitați. Vorbește Lumea că alături de ei poți avea energia necesară pentru ca ziua să fie mai bună!

Advertisement

 

VEZI PROGRAMUL TV PENTRU ACEASTA SAPTAMANA, AICI!

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending